PARMAinfo 3/2018: Kirkkaasti paras Parmakoski!

PARMAinfo 3/2018: Kirkkaasti paras Parmakoski!

Pääkirjoitus: Kestävää rakentamista ja kumppanuutta

Parman yhteistyö maastohiihtäjä Krista Pärmäkosken kanssa alkoi hauskasta nimiyhteydestä. Kansainvälisissä yhteyksissä suomalaiset ääkköset eivät enää taivu Paermaekoskeksi vaan nasevasti Parmakoskeksi.

Yhteistyösopimuksen solmimista vahvisti molempien osapuolten ”lajien” yhtäläisyys. Maastohiihto ja rakentaminen ovat kestävyyslajeja, joissa suoritus punnitaan huolellisen suunnittelun, valmistautumisen ja konkreettisen tekemisen kautta.

Kestävän rakentamisen kolmiyhteys muodostuu ekologisesta, taloudellisesta ja sosiaalisesta kestävyydestä. Kestävä rakentaminen tuottaa pitkäikäisiä, materiaali- ja energiatehokkaita rakennuksia ja rakenteita. Ne ovat turvallisia, terveellisiä, viihtyisiä, muuntojoustavia, helppohoitoisia ja arvonsa säilyttäviä.

Kestävyysurheilussa se viimeisetkin kilometrit kestävä kunto pohjautuu vuosien työhön ja tuhansiin treenitunteihin. Huipputasolla tämä vaatii täysipainoista antautumista lajille sekä nöyrää ja säntillistä työtä, jossa tulee vastaan ylä- ja alamäkiä. Ilman yhteistyökumppaneiden tukea tämä ei ole mahdollista.

Tänään olemme todella ylpeitä siitä, että olemme saaneet olla juuri Kristan tukena. Kysymys on yhteistyöstä ja kumppanuudesta, rakennetaan sitten huippukuntoa tai kestäviä rakennuksia.

Kolme kertaa elakoon!

 

Team #PARMAkoski – Kristallinkirkkaat tavoitteet loppukaudelle

Parman tukema latukiitäjä Krista Pärmäkoski osoitti Salpausselällä, että olympiamitaleiden paino ei ole hidastanut vauhtia. Ylivoimainen voitto perinteisen kympillä tukee loppukauden tavoitteita.

Lue lisää

Suunnittelun omat rivit vahvistuvat

Parman strateginen tavoite on tehdä omaan tuotantoon liittyvä suunnittelu kokonaan itse vuonna 2020. Tätä kunnianhimoista tavoitetta tukee myös Koskela Consulting Oy:n osto.

Lue lisää

Yhteistyöllä onnistuneita projekteja

Kapasiteetinhallinnan tavoitteena on korkea toimitusvarmuus ja asiakastyytyväisyys työturvallisuudesta ja laadusta tinkimättä. Yhteistyö ja tiedonkulku ovat onnistuneen projektin perustekijöitä.

Lue lisää

Matti Haukijärvi Parman myyntijohtajaksi

Toistakymmentä vuotta Parmalla erilaisissa myynnin ja myyntijohdon tehtävissä toiminut Matti Haukijärvi on Parman uusi myyntijohtaja. Matti liittyy uudessa tehtävässään myös Parman johtoryhmään.

Lue lisää