Seinät

Parman seinätuotteilla rakennat turvallisia, näyttäviä ja toimivia asuinrakennuksia ja toimitiloja. Betoni mahdollistaa materiaalina valtavan määrän erilaisia pinta-, väri- ja rakennevaihtoehtoja. Tutustu ja innostu.

Hissikuilut

Hissikuilumme ovat syntyneet yhteistyössä maan johtavien hissitoimittajien ja suurimpien asuntorakentajien kanssa. Näin olemme varmistaneet, että Parman laadukkaat hissikuilut soveltuvat kaikkiin yleisimpiin asuinkerrostaloissa ja toimitiloissa käytettäviin hissityyppeihin.

Ontelopaloseinät

Parman ontelopaloseinällä toteutat paloturvalliset ja kustannustehokkaat paloseinäratkaisut hallirakennuksiin.

Parman vähähiiliset seinäelementit

Ympäristöystävällistä PARMA Green -teknologiaa hyödyntävät Parman vähähiiliset seinäelementit pienentävät talonrakentamisessa käytettävien betoniseinäelementtien hiilidioksidipäästöjä jopa yli 40 % vakiotuotannossa oleviin tuotteisiin verrattuna. Teknisiltä ominaisuuksiltaan perinteisten seinäelementtien tapaan käytettävät Parman vähähiiliset seinäelementit…

Parvekkeet

Parveke on kerrostaloasunnossa muutakin kuin ulkotila. Yhä useammin se on tilava ja kalustettu ulko-olohuone, jossa kelpaa viettää aikaa. Käyttötarkoitusten kehittyessä parvekkeen rakenteelle ja laadulle tulee myös uusia vaatimuksia.

Sandwich- ja kuorielementit

Julkisivu antaa rakennukselle sen luonteen. Teknisesti toimiva ja kustannustehokas betonijulkisivu saa olla myös tyylikäs, hienostunut tai huomiota herättävä. Betoni on katseet kestävä mahdollisuuksien materiaali julkisivuratkaisuissa. Omalta osaltaan se lisää ja…

Sokkelit

Parman sokkeliratkaisuilla rakennushankkeesi on heti alusta alkaen vankalla pohjalla.

Väliseinät

Väliseinäelementtimme avulla rakennat kustannustehokkaasti ja nopeasti asuntojen välisiä kantavia rakenteita, jotka ovat ääni- ja paloteknisesti korkealuokkaisia, kestäviä ja huoltovapaita.