Kaapelikanavat

Ruostumaton ja palamaton betoni on täydellinen kaapelikanavien materiaali. Betoni kestää myös erinomaisesti erilaisia rasitusolosuhteita sekä sään että kuormitusten osalta. Parman kaapelikanavat valmistetaan kustannustehokkaasti valvotuissa ja kuivissa tehdasolosuhteissa.
Kaapelikanavat

Meiltä saat vakiokokoiset sisäleveydeltään 440, 800 ja 1 000 mm teräsbetoniset kanavat. Valmistamme kanavia myös kohdekohtaisilla mitoilla tarvittaessa. Kaapelikanava koostuu kouru- ja kansielementeistä. Tarjoamme elementit valmiiksi mitoitettuna niin kevyesti raudoitettuna kaivusuojana kuin raskaan liikennekuorman kestävänä ratkaisuna.

Parma on myös kehittänyt kaapelikanavan, joka valmistetaan jännitettynä rakenteena, jolloin valmistus on nopeaa, ekologista ja kustannustehokasta. Jännitetyn kanavan ulkomitat ovat 350 x 350 mm. Rakenteensa ansiosta ne voidaan valmistaa entistä pidempinä kappaleina. Kouru on kestävämpi kuin perinteiset kanavat ja se suojaa kaapeleita paremmin. Jännitetyllä kaapelikanavalla on Liikenneviraston käyttölupa.

Aineistot ja materiaalit

Suunnittelu

Halutessasi saat kaapelikanavien mittapiirustukset dwg-muodossa infrarakentamisen myynnistämme.

Ohjeet

Referenssit

Kaapelikanavat, Neste Oil

Infra, 2012

Tutustu kohteeseen

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä tuotteet