PARMArappausblock

Consolis Parman julkisivurappausten tuoteperhe on saanut uuden jäsenen. PARMArappausblock on uudenlainen, toimitila- ja asuinrakentamiseen sopiva betonielementtiratkaisumme, joka perustuu Lammin Betonin kehittämän Lammi Kuorikivi® -harkon julkisivurakenteeseen.
PARMArappausblock

PARMArappausblock muodostuu tehtaalla valetusta sisäkuoresta sekä eristeen ja julkisivubetonipinnan sisältävistä Kuorikivi®-blockeista. Suomessa paikallisesti valmistetun tuotteen sisäkuoressa voidaan käyttää vähähiilistä betonia ja lämmöneristeenä biomassapohjaista, täysin kierrätettävää eristettä.

Lopullinen rappauspinta toteutetaan työmaalla kuorikiven ruudukkomaisen betonikuoren päälle. Näin syntyy kestävä, halkeilematon ja saumaton julkisivu. Tutkittu ja testattu ratkaisu on hyvin vettä hylkivä, iskun kestävä, äänen eristävä, paloturvallinen rakenne.

Uutuustuotteessa yhdistyvät elementtirakentamisen ylivertainen nopeus ja tasalaatuisuus sekä Lammi Kuorikiven edut. PARMArappausblock on saatavilla tuotetoimituksena tai avaimet käteen -kokonaisratkaisuna, joka sisältää myös rappaustyöt. Kysy lisää myyjiltämme!

PARMArappausblock on kahden vahvan ja perinteisen suomalaisen markkinajohtajan yhteisen tuotekehityksen tuloksena syntynyt innovaatio. Parma ja Lammi ovat molemmat toimialansa edelläkävijöitä, jotka näyttävät nyt suunnan myös rapattaville elementtirakenteille.

     

    PARMArappausblock (PDF)