Parman vähähiilinen ontelolaatta

Ympäristöystävällistä valmistustekniikkaa hyödyntävä laattaelementti pienentää asuin- ja toimitilarakentamiseen käytettävien ontelolaattojen hiilidioksidipäästöjä yli 40 % vakiotuotannossa oleviin tuotteisiin verrattuna. Teknisiltä ominaisuuksiltaan perinteisten ontelolaattojen kanssa identtinen Parman vähähiilinen laatta soveltuu erinomaisesti ala-, väli- ja yläpohjien rakentamiseen.
Parman vähähiilinen ontelolaatta

Kaikki viranomaismääräykset ja käytettävyysvaatimukset täyttävä Parman vähähiilinen ontelolaatta vähentää merkittävästi rakennushankkeiden kokonaishiilidioksipäästöjä. Tuotetta on aluksi saatavilla laattatyypeillä P20–P37.

Uusi edistyksellinen valmistustekniikka ei vaikuta ontelolaatan perusominaisuuksiin kuten kuormituksen kestoon, paloluokkiin tai taipumiin. Tuote ei kuitenkaan sovellu erikoisrasitusluokkiin (esim. sulfaatinkestävyys). Tuotesuunnittelijamme hoitaa puolestasi lopulliset tuotantopiirustukset punossuunnitelmineen.

Ole edelläkävijä – tuo rakennushankkeesi vähähiilisyyden tiekartalle

Rakentamisen ja rakennusten päästöjen vähentäminen on isossa roolissa Suomen tavoitellessa hiilineutraaliutta vuonna 2035. Myös Rakennusteollisuus RT:n tiekartta johdattaa kohti vähähiilistä rakennettua ympäristöä. Consolis Parman kestävän kehityksen strategian mukaisesti pyrimme vähentämään hiilidioksidipäästöjämme 5 % vuosittain. Vähähiilinen laattatuotesarjamme tukee tämän tavoitteen saavuttamista.

Kysy lisää myyjiltämme!