Parman vähähiiliset ontelolaatat

Ympäristöystävällistä valmistustekniikkaa hyödyntävä laattaelementti pienentää asuin- ja toimitilarakentamiseen käytettävien ontelolaattojen hiilidioksidipäästöjä lähes 50 % vakiotuotannossa oleviin tuotteisiin verrattuna. Teknisiltä ominaisuuksiltaan perinteisten ontelolaattojen kanssa identtinen Parman vähähiilinen laatta soveltuu erinomaisesti ala-, väli- ja yläpohjien rakentamiseen.
Parman vähähiiliset ontelolaatat

Parman vähähiiliset ontelolaatat kuuluvat Consoliksen Green Spine Line® -tuoteperheeseen.

Kaikki viranomaismääräykset ja käytettävyysvaatimukset täyttävä Parman vähähiilinen ontelolaatta vähentää merkittävästi rakennushankkeiden kokonaishiilidioksipäästöjä. Tuotetta on aluksi saatavilla laattatyypeillä P20–P37.

Uusi edistyksellinen PARMA GreenTM -teknologiaan perustuva vähähiilinen valmistustekniikka ei vaikuta ontelolaatan perusominaisuuksiin kuten kuormituksen kestoon, paloluokkiin tai taipumiin. Tuote ei kuitenkaan sovellu erikoisrasitusluokkiin (esim. sulfaatinkestävyys). Tuotesuunnittelijamme hoitaa puolestasi lopulliset tuotantopiirustukset punossuunnitelmineen.

Ole edelläkävijä – tuo rakennushankkeesi vähähiilisyyden tiekartalle

Rakentamisen ja rakennusten päästöjen vähentäminen on isossa roolissa Suomen tavoitellessa hiilineutraaliutta vuonna 2035. Myös Rakennusteollisuus RT:n tiekartta johdattaa kohti vähähiilistä rakennettua ympäristöä. Consolis Parman kestävän kehityksen strategian mukaisesti pyrimme vähentämään hiilidioksidipäästöjämme 5 % vuosittain. Vähähiiliset seinä-, runko- ja laattatuotteemme tukevat tämän tavoitteen saavuttamista.

Parman vähähiilisten tuotteiden vertailukelpoiset ja varmennetut ympäristövaikutukset esitetään elinkaarianalyysiin perustuvilla ympäristöselosteilla (EPD).

Kysy lisää myyjiltämme!