Suunnittelupalvelut

Tuomme alan edelläkävijänä suunnittelupalvelut osaksi elementtitoimitusta. Tavoitteemme on, että toimitukseen sisältyy aina elementtien suunnittelu.

Suunnitteluosaamisemme ansioista saat käyttöösi turvalliset ja kustannustehokkaat, vaatimusten ja sopimuksen mukaiset ratkaisut. Hyödynnämme valmiiksi sähköisessä muodossa olevan tiedon sekä tuotamme itse tietoa digitaalisessa, tuotannossa helposti hyödynnettävässä muodossa. Näin saat projektin ajantasaisen tilatiedon tuotemallipohjaisena.

Palveluihimme kuuluvat tarjoussuunnittelu, elementtisuunnittelu ja tuoteosasuunnittelu. Lisäksi jännebetonielementtien suunnittelu on aina osa toimituksiamme. Suunnittelunohjauksemme on myös tarvittaessa apunasi jo hankevaiheesta lähtien.

 

Parman suunnittelupalveluilla varmuutta, tehokkuutta ja nopeutta

Tarjoussuunnittelu

Tarjoussuunnittelumme laatii tarjousten pohjaksi tuotekonseptiemme mukaiset runkoratkaisut.

Lähtötietoina voivat olla pelkät laajuustiedot tai pääpiirustusten luonnokset. Voimme myös kehittää valmiita ratkaisuja tuotantoomme paremmin soveltuviksi tai tarjota kokonaan vaihtoehtoisia runkoratkaisuja.

Elementtisuunnittelu

Tavoitteemme on sisällyttää elementtisuunnittelu aina toimitukseemme. Näin saat elementtejä ostaessasi laadukkaan, tuotannon mukaisesti optimoidun suunnittelun ja sopimuksen mukaiset elementit. Suunnittelumme perustuu tuotemallinnukseen ja standardoituihin ratkaisuihin. Lähtötiedot ja suunnitelmatiedot ovat digitaalisessa muodossa hyödynnettävissä ja tuotannon tulosteet ovat aina vakiomuotoisia. Määrä- ja loppulaskentatieto on nopeasti ja luotettavasti saatavilla.

Tuoteosasuunnittelu

Tietyissä kohteissa teemme elementtisuunnittelun lisäksi myös kokonaisstabiliteetin laskennan.