PARMArappaus

PARMArappaus on kestävä ja saumaton julkisivu, joka on eristetty jäykällä ja palamattomalla mineraalivillalla. PARMArappaus yhdistää valmisosatekniikan ja perinteisen rappauksen. Pohjarappaus tehdään hallituissa tehdasolosuhteissa, mikä mahdollistaa tasalaatuisen ja tyylikkään lopputuloksen. Rakentaminen nopeutuu ja laatu paranee kustannustehokkaasti.
PARMArappaus

PARMArappaus sisältää sisäkuoren, lämmöneristeen ja rappauksen. Eristeen päälle tehdään kuumasinkityllä teräsverkolla lujitettu pohjarappaus, joka ankkuroidaan ruostumattomilla Parman kiinnitysosilla sisäkuoreen. Rappaus suojaa eristeitä rakennusaikana sekä mahdollistaa aikaisen rungon kuivatuksen ja lämpö päällä -valmiuden.

Julkisivurakenne viimeistellään työmaalla sauma- ja pintarappauksella. Rappauslaastit ja pinnoitteet valmistaa Saint-Gobain Finland Oy / Weber. Valitse värit Weber-julkisivujen värikarttojen  avulla. Käytettävissä ovat Serpo-värikartan sävyt sekä Classic- ja Modern-värikarttojen vakiosävyt. Tilauksesta voidaan toteuttaa myös muita sävyjä.

Aineistot ja materiaalit

Referenssit

ASUNNOT, 2013

As Oy Emmy, Helsinki

Tutustu kohteeseen
TOIMITILAT, 2012

Scandic, Tampere

Tutustu kohteeseen
ASUNNOT, 2011

As Oy Asemakuja, Espoo

Tutustu kohteeseen