PARMAflow

PARMAflow-ratkaisulla tuot uutta virtaa sujuvaan asuin- ja majoitusrakennusten rakentamiseen. Ratkaisu yhdistää Parman ontelolaatat ja Flow Modulesin kylpyhuonemoduulit yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jonka avulla nopeutat rakentamista työmailla ja minimoit toteutuksen laaturiskit.
PARMAflow

PARMAflowTM-ratkaisun nerokkuus piilee sen edistyksellisessä liitosratkaisussa ja pitkälle viedyssä esivalmistusasteessa.

PARMAflow’ssa käytetään vakiokorkuisia ontelolaattoja, eikä kylpyhuonesyvennyksen vaatimia laattoja tarvita lainkaan. Kylpyhuonemoduulin pohjalaatta toimii yhtenä osana kantavaa rakennetta. Vakiokorkuisten ontelolaattojen ansiosta laataston käyryyserot minimoituvat ja tasoitemenekki pienenee.

Sekä Parman laatat että Flow Modulesin kylpyhuonemoduulit valmistetaan optimoiduissa tehdasolosuhteissa ja moduulit toimitetaan työmaalle täysin varusteltuina. Aikaa ei tuhraannu asennuksessa ja toistettavuuden ansiosta koko projektistasi tulee kertaheitolla helpompi ennustaa. Ja kun työmaa nopeutuu, rakennus saadaan nopeammin käyttöön. Loppujen lopuksi tämä näkyy kustannustehokkuutena.

  1. Helppo ja huippunopea – Vähemmän työvaiheita, vähemmän odottelua ja selvästi perinteistä nopeampi asennus
  2. Korkea laatu vakiona – Parempi kustannustehokkuus ja laataston laatuerojen helppo hallinta
  3. Selkeä urakka – Parma vastaa kokonaisuuden toimituksesta

PARMAflow-kokonaisratkaisu on saatavilla myös vähähiilisenä vaihtoehtona. Tällöin ratkaisussa käytetään Parman vähähiilisiä ontelolaattoja ja materiaalien käytön optimoimissa kylpyhuonemoduuleissa pohjalaatat valmistetaan vähähiilisinä.

Ota yhteyttä asuinrakentamisen myyntitiimiimme niin kerromme lisää!