Rungot

Tuotevalikoimamme muodostaa kokonaisratkaisun, jossa rakennuksen betonirunko rakentuu täydentävistä rakenteista sekä erilaisista pilareista ja palkeista.

Betemi-pilarit

Betemi-pilareilla tuot tiloihin ja ympäristörakentamiseen uutta ilmettä ja edustavuutta. Se on tyylikäs pilariratkaisu kaikenlaisiin rakennuskohteisiin. Betemi-pilareita käytetään kerroksen korkuisina runkopilareina sekä parvekkeiden, erilaisten erkkerien ja luhtikäytävien kannatuspilareina.

Parman vähähiiliset runkoelementit

Ympäristöystävällistä PARMA Green -valmistusteknologiaa hyödyntävät runkoelementit pienentävät rakentamisessa käytettävien runkotuotteiden hiilidioksidipäästöjä lähes 50 % vakiotuotannossa oleviin tuotteisiin verrattuna. Teknisiltä ominaisuuksiltaan perinteisten runkotuotteiden tapaan käytettävät Parman vähähiiliset runkotuotteet soveltuvat erinomaisesti niin…

Pilarit ja palkit

Pilarit ja palkit muodostavat yhdessä erilaisten laattojen ja julkisivuratkaisujen kanssa rakennuksen valmiin betonirungon. Mittatarkat tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä jokaista kohdetta varten erikseen. Parman pilarit ja palkit varustellaan valmiiksi kiinnitysosilla…

TT- ja TEK-laatat

Kustannustehokas TT- tai TEK-laatta on erinomainen ratkaisu erilaisten hallien ja toimistorakennusten kattorakenteeksi. Asennusnopeudeltaan ja ominaisuuksiltaan tuote on ylivoimainen kilpaileviin rakenteisiin verrattuna.