Parman vähähiiliset seinäelementit

Ympäristöystävällistä PARMA Green -teknologiaa hyödyntävät Parman vähähiiliset seinäelementit pienentävät talonrakentamisessa käytettävien betoniseinäelementtien hiilidioksidipäästöjä jopa yli 40 % vakiotuotannossa oleviin tuotteisiin verrattuna. Teknisiltä ominaisuuksiltaan perinteisten seinäelementtien tapaan käytettävät Parman vähähiiliset seinäelementit soveltuvat erinomaisesti niin asuin- kuin toimitilarakentamisen tarpeisiin.
Parman vähähiiliset seinäelementit

Kaikki viranomaismääräykset ja käytettävyysvaatimukset täyttävät Parman vähähiiliset seinäelementit vähentävät merkittävästi rakennushankkeiden kokonaishiilidioksipäästöjä. Esimerkiksi betonirakenteisen asuinkerrostalon rungon hiilidioksidipäästöjä voidaan pienentää jopa kolmanneksella Parman vähähiilisiä seinä- ja laattaelementtejä käyttämällä. Vähähiilisiä seinätuotteita on aluksi saatavilla väliseinä- ja sisäkuorirakenteisiin.

Uusi edistyksellinen PARMA GreenTM -teknologiaan perustuva vähähiilinen valmistustekniikka ei vaikuta seinäelementtien perusominaisuuksiin ja niitä voidaan käyttää normaalien vakiotuotteiden tapaan.

Ole edelläkävijä – tuo rakennushankkeesi vähähiilisyyden tiekartalle

Rakentamisen ja rakennusten päästöjen vähentäminen on merkittävässä roolissa Suomen tavoitellessa hiilineutraaliutta vuonna 2035. Myös Rakennusteollisuus RT:n tiekartta johdattaa kohti vähähiilistä rakennettua ympäristöä. Consolis Parman kestävän kehityksen strategian mukaisesti pyrimme vähentämään hiilidioksidipäästöjämme 5 % vuosittain. Vähähiiliset seinä- ja laattatuotteemme tukevat tämän tavoitteen saavuttamista.

Kysy lisää myyjiltämme!