Sosiaalinen vastuu

Parma on vastuullinen yrityskansalainen ja työnantaja. Huolehdimme henkilöstöstä sekä heidän terveydestään ja turvallisuudestaan. Näin olemme mukana rakentamassa Suomeen tulevaisuuden kestäviä asuntoja, toimitiloja ja infrastruktuuria.

Nolla tapaturmaa -kulttuuri

Turvallisuus on Consolis-konsernissa ykkösasia ja se koskee kaikkia yhtiön liiketoiminnan osa-alueita. Kenenkään ei pitäisi satuttaa itseään toimipaikoillamme tai työmaillamme. Päämääränä on ankkuroida Nolla tapaturmaa -kulttuuri jokaisen parmalaisen tavaksi toimia.

Consolis Parman työterveys- ja turvallisuuspolitiikan (TTT) mukaisesti tavoitteenamme on kehittää Nolla tapaturmaa -kulttuuri, jossa turvallisuus kuuluu kaikille.

Lataa Consolis Parman turvallisuuspolitiikka (pdf)

 

Toimialan paras työturvallisuus

Parman tapaturmataajuus on selvästi toimialan keskiarvoja parempi. Elementtitehtaamme ovat menestyneet viime vuosina erinomaisesti myös Betoniteollisuus ry:n Työturvallisuuskilpailussa.

 

Työturvallisuuden parantaminen vaatii tinkimätöntä asennetta, osallistumista, sitoutumista turvallisuustyöhön ja selkeää johtamista. Parannuksia on tehty muun muassa työolosuhteita, –
menetelmiä ja -välineitä kehittämällä.

 

Turvallinen työ vähentää poissaoloja

Jokainen parmalainen on antanut henkilökohtaiset turvallisuuslupauksensa, joista on tehty tehdaskohtaiset koosteet. Nämä lupaukset ohjaavat päivittäistä työskentelyämme.