Suunnittelu ja materiaalit

Parmalta saat kaiken, mitä tarvitset betonirakenteiden helppoon ja mutkattomaan suunnitteluun. Parman materiaaleista löydät mallit ja ohjeet elementti- ja arkkitehtisuunnittelusi tueksi. Lisäksi olemme koonneet yhteen kaikki työmaaohjeet, esittelymateriaalimme ja sertifikaattimme sähköisessä muodossa.

Laatat

Korkealaatuiset ja monikäyttöiset laatastotuotteet.

Seinät

Rakenna näyttäviä ja toimivia asuinrakennuksia ja toimitiloja.

Pientalot

Ontelolaatat pientalojen ylä-, ala- ja välipohjiin.

Sertifikaatit

Ajantasaiset sertifikaatit, todistukset ja suoritustasoilmoitukset.

Mitä on mallintava suunnittelu?

Parma on panostanut oman suunnitteluosaamisen kehittämiseen ja rakennusalalla yleistyvään mallintavaan suunnitteluun jo vuosia.

Mallintava suunnittelu perustuu rakennuksen tietomallin (Building Information Model, BIM) hyödyntämiseen koko suunnittelu- ja rakennusprojektin ajan. Tietomallin sisältämää informaatiota voidaan käyttää myös rakennuksen elinkaaren aikana. Otamme mallista kaiken irti koko prosessiimme.

Haluamme olla edelläkävijä paremman laadun, tuotannon tehokkuuden ja aikataulujen hallinnan kehittäjänä. Mallintava suunnittelu tehostaa ja hyödyttää kaikkien rakennushankkeessa mukana olevien osapuolien toimintaa. Se parantaa yleisesti rakentamisen laatua.

Tietomalli sisältää rakennuksen 3D-muodon sekä tietoja rakennuksen ominaisuuksista ja osista. Mallin avulla hankkeen kaikki osapuolet saavat saman, ajantasaisen tiedot ja muutoksia on helpompi hallita. Rakennuksen tietomallista saadaan myös kätevästi ulos määrätiedot, mikä on tärkeää erityisesti isoissa hankkeissa, joihin menee tuhansia betonielementtejä.

Lataa mallintavan suunnittelun ohjeet:

BEC2012, elementtisuunnittelu, alan mallinnusohje

BEC2012, luettelo-ohje

Ontelolaatastot, mallinnusohje