Ajankohtaista

PARMAblogi

PARMAblogi käsittelee rakentamisen teemoja laajasti tuottavuudesta työturvallisuuteen ja laadusta estetiikkaan.

Lue uusin blogikirjoitus

PARMAinfo-uutiskirje

PARMAinfo-uutiskirje 7/2018

PARMAinfo-uutiskirje 6/2018

PARMAinfo-uutiskirje 5/2018

Seuraa meitä PARMAsomessa

Vielä #rakentaminen porskuttaa myötätuulessa. #Asuntorakentaminen palautumassa tarvetta vastaavalle tasolle arvioi… https://t.co/zoPJMJ5ID9
Huomenna #koulu'un jipii! Tehdään me aikuiset aikuisten oikeesti #koulutie'stä ja #koulumatka'sta turvallinen.… https://t.co/C5JQk09x2f
”Kerrostaloasunnoille myönnettyjen rakennuslupien väheneminen jatkui toukokuussa. Luvat ovat vähentyneet kevään aikana noin kolmanneksella edellisvuodesta. Jos loppuvuosi mennään samaa tahtia, niin tänä vuonna myönnetään lupia 10000 asunnolle vähemmän kuin viime vuonna. Pudotus kuulostaa rajulta mutta olisi toteutuessaan enemmän paluuta normaalille tasolle”, sanoo Rakennusteollisuus RT:n pääekonomisti Sami Pakarinen Rakennuslehden uutisessa. Lue lisää:
Hoi Forssan seutu - TÖITÄ TARJOLLA! Kiinnostaako rakentaminen ja maailman käytetyin materiaali? Haemme nyt uusia kädentaitajia Forssan tehtaallemme. TARTU TILAISUUTEEN:

PARMA-lehti

PARMA-lehti on säännöllisesti ilmestyvä sidosryhmälehti, jonka sivuilla kerromme toteuttamistamme kohteista sekä kehityshankkeistamme.

Lue uusin PARMA-lehti