Ajankohtaista

PARMAblogi

PARMAblogi käsittelee rakentamisen teemoja laajasti tuottavuudesta työturvallisuuteen ja laadusta estetiikkaan.

Lue uusin blogikirjoitus

PARMAinfo-uutiskirje

PARMAinfo-uutiskirje 2/2020

PARMAinfo-uutiskirje 1/2020

PARMAinfo-uutiskirje 12/2019

Seuraa meitä PARMAsomessa

#Koronavirus'pandemia tehostaa #innovaatio'ita enemmän kuin koskaan, kertoo PARMAblogi: https://t.co/qAJi5wPxD9https://t.co/aV28DpgaSf
Toistaiseksi #koronavirus-pandemia ei ole aiheuttanut häiriöitä #betoni'elementtien suunnitteluun, valmistukseen ta… https://t.co/01UlJULK96
"Kun koronan jälkeinen aika koittaa, voimme hyödyntää nyt otettuja kehitysaskelia aikamme suurimpien haasteiden ratkaisemiseksi. Jo nyt nähdyn perusteella voidaan osoittaa, että digitalisaation ansiosta kykenemme toimimaan tehokkaasti ja paikkariippumattomasti uusia työkaluja hyödyntäen", kirjoittaa markkinointipäällikkö Petri Kähkönen PARMAblogissa. Lue lisää:
Team #PARMAkoski: Koronapandemia näkyy myös kumppaniurheilijamme Krista Pärmäkosken keväässä. Mitä tämä tarkoittaa kesän treenien ja tuleviin kolmeen arvokisakauteen valmistautumisen osalta? Kumpi siivoaa ja pyykkää Pärmäkoskien huushollissa? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen YLEn haastattelusta. Kuuntele:

PARMA-lehti

PARMA-lehti on säännöllisesti ilmestyvä sidosryhmälehti, jonka sivuilla kerromme toteuttamistamme kohteista sekä kehityshankkeistamme.

Lue uusin PARMA-lehti