Ajankohtaista

PARMAblogi

PARMAblogi käsittelee rakentamisen teemoja laajasti tuottavuudesta työturvallisuuteen ja laadusta estetiikkaan.

Lue uusin blogikirjoitus

PARMAinfo-uutiskirje

PARMAinfo-uutiskirje 1/2020

PARMAinfo-uutiskirje 12/2019

PARMAinfo-uutiskirje 11/2019

Seuraa meitä PARMAsomessa

.@Elinkeinoelama luottamusindikaattori on #rakentaminen osalta edelleen plussan puolella. https://t.co/HNN5CzSS6Y https://t.co/p9HDjYQU2A
Maailman yleisin #rakentaminen materiaali on #betoni. Vuosittaisella käyttömäärällä voitaisiin pinnoittaa Baltian m… https://t.co/v9NKMxtvJB
Rakennusalan luottamusindikaattori oli tammikuussa +3, eli sama kuin edelliskuun saldoluku. Alan luottamus on edelleen pitkän aikavälin keskiarvoa (-6) korkeammalla. Tilauskirjat ohentuivat hieman tammikuussa, mutta tilaus­kanta on edelleen pitkän aikavälin keskiarvoa korkeammalla. Lue lisää:
"Betonin sanotaan olevan veden jälkeen maailman toiseksi käytetyin materiaali. Jos vuositasolla betonia tuotettaisiin arviolta 10 miljardia kuutiota ja siitä tehtäisiin 5 cm paksuja, 30x30 cm pihalaattoja, niillä voisi peittää Viron, Latvian, Liettuan ja Tanskan maa-alat", kertoo YLEn uutinen. Lue lisää:

PARMA-lehti

PARMA-lehti on säännöllisesti ilmestyvä sidosryhmälehti, jonka sivuilla kerromme toteuttamistamme kohteista sekä kehityshankkeistamme.

Lue uusin PARMA-lehti