Ajankohtaista

PARMAblogi

PARMAblogi käsittelee rakentamisen teemoja laajasti tuottavuudesta työturvallisuuteen ja laadusta estetiikkaan.

Lue uusin blogikirjoitus

PARMAinfo-uutiskirje

PARMAinfo-uutiskirje 9/2020

PARMAinfo-uutiskirje 7/2020

PARMAinfo-uutiskirje 6/2020

Seuraa meitä PARMAsomessa

Korkeassa #rakentaminen'ssa esivalmistus lisää #työturvallisuus'ta. Hyvä esimerkki on #Vantaa'lle rakennettava 16-k… https://t.co/GiKumkM8cQ
Elementti #silta lyhentää #rakentaminen aikaa ja vähentää #liikenne'elle aiheutuvia haittoja. Lue lisää verkkouutis… https://t.co/MTYxtrSXzC
”Korkean rakennuksen suunnittelussa on otettu huomioon esivalmistusasteen nostaminen. Ikkunoiden ja ikkunapellitysten asentaminen valmiiksi tehtaalla nopeuttaa rakentamista ja parantaa työturvallisuutta, kun työt siirretään korkealta työmaalta tehtaalle. Betonielementtihormeja käytämme tässäkin kohteessa rakentamisen nopeuden ja logistiikan yksinkertaistumisen takia”, sanoo hankintapäällikkö Pasi Lamminen JM Suomi Oy:sta. Lue lisää:
Entisen Pohjolan pääkonttorin kupeeseen on noussut ensimmäinen Consolis Parman toimittama asuintorni Ilveshovi. Lähi-Tapiolan vuokrakohteen asunnoista on vapaana enää muutama. Lue lisää Rakennuslehden uutisesta (luettavissa vain tilaajille):

PARMA-lehti

PARMA-lehti on säännöllisesti ilmestyvä sidosryhmälehti, jonka sivuilla kerromme toteuttamistamme kohteista sekä kehityshankkeistamme.

Lue uusin PARMA-lehti