Kokonaisratkaisut

Parman kokonaisratkaisuihin kuuluu kaikki suunnittelusta aina markkinoiden johtaviin tuotteisiin, luotettaviin toimituksiin ja tarvittaessa jopa asennukseen.

PARMAflow

PARMAflow-ratkaisulla tuot uutta virtaa sujuvaan asuin- ja majoitusrakennusten rakentamiseen. Ratkaisu yhdistää Parman ontelolaatat ja Flow Modulesin kylpyhuonemoduulit yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jonka avulla nopeutat rakentamista työmailla ja minimoit toteutuksen laaturiskit.

PARMArappaus

PARMArappaus on kestävä ja saumaton julkisivu, joka on eristetty jäykällä ja palamattomalla mineraalivillalla. PARMArappaus yhdistää valmisosatekniikan ja perinteisen rappauksen. Pohjarappaus tehdään hallituissa tehdasolosuhteissa, mikä mahdollistaa tasalaatuisen ja tyylikkään lopputuloksen. Rakentaminen…

PARMArappausblock

Consolis Parman julkisivurappausten tuoteperhe on saanut uuden jäsenen. PARMArappausblock on uudenlainen, toimitila- ja asuinrakentamiseen sopiva betonielementtiratkaisumme, joka perustuu Lammin Betonin kehittämän Lammi Kuorikivi® -harkon julkisivurakenteeseen.

Pysäköintitalot

Ota yhteys Parmaan, kun tarvitset parkkipaikkoja. Meillä on yli 20 vuoden kokemus jännebetonisten, liittorakennetekniikkaa hyödyntävien pysäköintitalorunkojen suunnittelusta ja rakentamisesta. Parmalta saat pysäköintitalon rungon avaimet käteen -periaatteella.

Sillat

Korkealuokkaisilla betonielementeillämme rakennat turvalliset ja pitkäikäiset sillat kustannustehokkaasti. Parman jännepalkkisilloilla on Väyläviraston käyttölupa, joka mahdollistaa ratkaisun käytön Väyläviraston tiekohteissa ilman erillistä rakennesuunnittelua.