PARMA Green

PARMA GreenTM -teknologia on yhteinen nimittäjä Parman vähähiilisille tuotteille ja ratkaisuille. Consolis Parma on vähähiilisen betonirakentamisen suunnannäyttäjä. Saavuttaaksemme ympäristötavoitteemme kehitämme aktiivisesti tuotteita ja ratkaisuja, joiden hiilijalanjälki on merkittävästi käytössä olevia vakioratkaisuja pienempi.

Parman vähähiiliset tuotteet ja ratkaisut

Parman vähähiiliset tuotteet perustuvat edistykselliseen PARMA GreenTM -teknologiaan.

PARMA GreenTM tarkoittaa materiaali-, tuotanto- ja suunnitteluteknisiä innovaatioita, joilla tuotteen tai ratkaisun hiilidioksidipäästöjä vähennetään. Päästövähennys voi perustua esimerkiksi ympäristöystävälliseen betonimassaan, tuotteen hiilioptimoituun raaka-ainemenekkiin, raaka-aineiden korvaamiseen kierrätysmateriaaleilla tai hiilitehokkaaseen suunnitteluratkaisuun.

PARMA GreenTM -teknologiaan perustuvien tuotteiden hiilidioksidipäästöt voivat olla peräti 60 prosenttia pienemmät kuin vastaavan vakiotuotteen. Parman vähähiilisten tuotteiden vertailukelpoiset ja varmennetut ympäristövaikutukset esitetään elinkaarianalyysiin perustuvilla ympäristöselosteilla (EPD).

Tutustu Parman vähähiilisiin tuotteisiin ja ratkaisuihin:

Parman vähähiiliset ontelolaatat

Parman vähähiiliset seinäelementit

Parman vähähiiliset runkoelementit