Pientalotuotteet

Oman kodin rakentaminen on monelle eräs elämän kohokohdista ja suurimmista konkreettisista aikaansaannoksista. Talon toteuttamiseen kannattaa valita hyvät tekijät ja luotettavat rakennusmateriaalit. Kestävän kodin sydän syntyykin parhaiten betonista.

Betonista valmistetuilla ontelolaatoilla rakennetaan suurin osa asuinrakennusten välipohjista Suomessa. Suosio perustuu ontelolaatan erinomaiseen kantokykyyn, rakentamisen nopeuteen ja edullisuuteen.

Ammattilaisen tuotteet oman kodin rakentajalle

Parma on luotettava toimittaja kodin tärkeimpiin rakenteisiin. Tarjoamme oman kodin rakentajalle valmiita ratkaisuja ylä-, ala- ja välipohjan tekoon.

Olemme Suomen suurin betonisten valmisosien tuottaja ja kuulumme Consolis-konserniin, joka on Euroopan suurin betonielementtien valmistaja. Parma Oy:n sertifioidun laatujärjestelmän toimivuutta valvoo Inspecta Sertifiointi Oy.

Käytännön numerot puhuvat puolestaan: ontelolaattojamme on käytetty sadoissa tuhansissa asunnoissa jo useiden vuosikymmenten ajan.

 • Tilaa rakennesuunnittelijasi ehdottamat ontelolaatat hyvissä ajoin. Niiden toimitusaika on noin 6–8 viikkoa tilauksesta.
 • Hintaan vaikuttaa moni asia: elementtien määrä, toimitusaika ja rakennuksen monimuotoisuus sekä sen sijainti. Ole siis suoraan yhteydessä pientalomyyjiimme ja pyydä tarjous.
 • Parman pakettiin kuuluu kaikki: kohteen mittojen mukaisten elementtien raudoituksen suunnittelu, valmistus ja toimitus työmaalle.
 • Meidän kauttamme löydät tarvittaessa myös ammattitaitoisen rakennesuunnittelijan tai -asentajan. Kysy lisää.

10 syytä valita Parman ontelolaatat taloosi

 1. Nopea asentaa kerralla valmiiksi – Asennukseen kuluu aikaa korkeintaan pari tuntia.
 2. Helppo ja siisti – Raskaimmat työvaiheet tehdään lähes kokonaan tehtaallamme. Laatat saapuvat vasta juuri silloin kun niitä kaivataan.
 3. Tutkitusti edullinen – Ontelolaatoissa betonia ja raudoitusterästä käytetään huomattavasti vähemmän kuin perinteisessä betonivalussa. Nopea asennus säästää myös työaikaa.
 4. Ympäristöä säästävä – Betoni tehdään luonnollisista materiaaleista
 5. Turvallinen – Kosteutta ja vettä kestävä rakennusmateriaali, joka ei pala, lahoa, mätäne tai homehdu.
 6. Hiljainen – Eristää erinomaisesti ääntä. Ei notku tai natise.
 7. Sopii talvirakentajalle – Valmistamme laatat lämpimissä sisätiloissa. Työmaan suojaus- ja lämmitystoimenpiteet vähenevät.
 8. Vapautta suunnitteluun – Kantavia pystyrakenteita tarvitaan vähemmän ja voit toteuttaa avaria tiloja.
 9. Paljon valinnanvaraa – Meillä on markkinoiden kattavin valikoima ontelolaattoja talosi ala-, väli- ja yläpohjaksi.
 10. Varma valinta – Pientalorakentaja on meille yhtä tärkeä kuin suuri rakennuttaja.

Yhteistyökumppaneitamme pientalorakentajille