Team PARMAkoski – Kristallinkirkas tavoite loppukaudelle

Team PARMAkoski – Kristallinkirkas tavoite loppukaudelle

Parman tukema maastohiihtäjä ja kolminkertainen olympiamitalisti Krista Pärmäkoski ei jää mediatuleen makaamaan. Maanantaina Suomeen palannut latukiitäjä haluaa keskittyä jo loppukauden kisarupeamaan. Tavoitteena on nousta maailmancupissa kolmen sakkiin.

Maailmancupissa on vielä kuusi kilpailua jäljellä. Jo ensi viikonloppuna Krista nähdään Salpausselän sprintissä lauantaina ja kympillä sunnuntaina.

”Kyllä Pyeongchangin kolmenkympin viimeiset nousut tultiin todellisilla betonireisillä, mutta hyvin olen palautunut. Nyt keskityn täysillä maaliskuun maailmancupiin, juhlien aika on sitten myöhemmin”, Krista kertoo.

”World Cupissa on vielä kuusi kilpailua jäljellä ja aion hiihtää ne kaikki. Tavoitteeni on nousta kolmen parhaan joukkoon”, Krista lataa.
Ladulla ei olla yksin

Krista on usein tuonut esille kuinka monen ihmisen työn takana menestys huippu-urheilussa on. Urheilijan lisäksi taustalta löytyy valmentajia, suksihuoltajia ja – testaajia, lihashuoltajia, fysioita, lääkäreitä, psykologeja, perheenjäseniä, ystäviä, faneja ja yhteistyökumppaneita.

”Jos jääkiekossa yleisö on se kuudes pelaaja, niin kyllä hiihdossa yhteistyökumppanuus ja kannustus on kuudes vaihde. Näistä olympiamitaleista voin kiittää kaikkia, jotka ovat olleet matkalla mukana”, Krista kiittää iloisesti.

Lue lisää Kristan olympiakauden tavoitteista syksyllä julkaistun PARMA-lehden artikkelistamme.