Parma osti jännebetoniosaamisestaan tunnetun suunnittelutoimiston

Parma osti jännebetoniosaamisestaan tunnetun suunnittelutoimiston

Parma on ostanut suunnittelutoimisto Koskela Consulting Oy:n liiketoiminnan. Parman kanssa pitkään yhteistyötä tehneen toimiston henkilöstö siirtyy Parman palvelukseen. Yrityskauppa tukee Parman strategista päämäärää tehdä omaan tuotantoon liittyvä suunnittelu kokonaan itse vuonna 2020.

Kuvassa vasemmalta: Teppo Perkkiö (talousjohtaja), Tommi Heikkinen ja Juha Rämö

Koskela Consulting Oy on jännebetonirakenteisiin erikoistunut suunnittelutoimisto, joka työllistää yhdeksän henkilöä. Yhtiö on toiminut vuodesta 1993 alkaen. Yhtiön toimitusjohtaja Tommi Heikkinen siirtyy Parman palvelukseen jännebetonituotteista vastaavaksi suunnittelupäälliköksi.

”Vahvistamme omaa suunnitteluamme määrätietoisesti sujuvan tuotannon varmistamiseksi. KC on tehnyt meille jännebetonituotteiden ja tekniikkatuotteiden erikoissuunnittelua jo pitkään ja on luontevaa integroida tämä vahva osaaminen osaksi suunnitteluorganisaatiotamme”, sanoo suunnittelujohtaja Juha Rämö Parmalta.

”Yrityskaupan myötä suunnittelun ja tuotannon yhteistyö tiivistyy entisestään. Lisäksi ratkaisukehittäminen virtaviivaistuu, kun yhteistyötä tehdään Consolis konsernissa yli rajojen”, Rämö jatkaa.

Yrityskaupan johdosta Parmalle siirtyvä suunnitteluosasto jatkaa toimintaansa nykyisissä tiloissaan Vantaan Technopoliksella. Myös Heikkinen näkee kaupan positiivisena.

”Siirtyminen Parman leipiin avaa uusia mahdollisuuksia työntekijöillemme. Consolis-yhteistyössä osaamisen laaja-alaisempi kehittäminen on mahdollista ja iso talo pystyy tarjoamaan moderneimmat työkalut käyttöömme”, Heikkinen summaa.

 

Lisätietoja:

Juha Rämö, suunnittelujohtaja, Parma Oy
puh. 020 577 5526
juha.ramo@parma.fi

Tommi Heikkinen, toimitusjohtaja, Koskela Consulting Oy
puh. 040 706 5712
tommi.heikkinen@koskelaconsulting.fi