PARMAinfo 7/2021: Parma fuusioi tytäryhtiö Rajavillen

PARMAinfo 7/2021: Parma fuusioi tytäryhtiö Rajavillen

Pääkirjoitus: Luonnosta alkuvoimaa lomalla

Tein juhannuksesta palauttavan lenkin Nuuksion kansallispuiston poluilla. Järviylängön jylhissä maisemissa ja korkeimmilla kohdilla askeleitani seurasi suuri haukkalintu. Alempana pitkospuita hölkötellessäni palokärki kiipesi männyn runkoa pitkin ylöspäin ravintoa etsien. Rannan tuntumassa lenkkipolulle kuului metsälammelta vesilinnun kaakatus.

Tällaiset luonnossa koetut elämykset ovat vapaa- ja lomapäivien parasta antia. Nykyajan hektinen työrytmi ja multitaskaava työtapa vaativat vastapainokseen laitevapaata aikaa luonnossa. Neulasmatolla lenkkarit jalassa vietetty aika maksaa itsensä takaisin, kun paluu arkeen koittaa ja työpäivät vaativat uusia voimia.

Liikunnan ilon ja hyötyjen lisäksi kesälenkit luonnossa ovat meditatiivisia mielen tyhjentäjiä. Ajatusten sekamelska saa lenkkipolulla aikaa järjestyä uudelleen. Usein parhaat ideat tai niiden alkujyvät syntyvät lenkin edetessä, kun mieli on saanut hetken aikaa ensin tuulettua.

Juhannuksesta alkaa perinteisesti suomalaisten aktiivisin lomakausi. Pitkittyneen koronapandemian aikana olemme tottuneet tarkistamaan päivittäisistä uutisista ensimmäisenä edellisen päivän tartuntojen määrän. Unohtakaamme tämä rutiini nyt hetkeksi ja ottakaamme kaikki irti Suomen kauniista luonnosta – liikkuen, samoillen ja lomasta nauttien.
Liike on lääke – luonto on terapiaa!

Rajaville sulautuu Parmaan

Parma Oy yksinkertaistaa yhtiörakennettaan ja fuusioi tytäryhtiönsä Rajaville Oy:n vuodenvaihteessa. Järjestelyn taustalla on tarve virtaviivaistaa yhtiön juridista rakennetta kasvustrategian mukaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lue lisää

T2-lentoasemaprojekti sai tuplapotin BIM-kisassa

Suomen ja Baltian maiden Tekla BIM Awards 2021 -kilpailun voittaja on T2 Allianssin Helsinki-Vantaan lentoasemaprojekti. Hanke äänestettiin myös yleisön suosikiksi. Consolis Parma toimitti kohteeseen lähes 10 000 elementtiä.

Lue lisää

Elementit ekologiseen Elleniin

Hiilineutraali Helsinki 2035 -toimenpideohjelmaa tukevan asunto-osakeyhtiö Ellenin rapatut julkisivut toteutetaan PARMArappaus-järjestelmällä. Parma toimittaa Pasilaan nousevaan kohteeseen myös väliseinä- ja laattaelementit.

Lue lisää