Parma fuusioi Pohjois-Suomen tytäryhtiö Rajaville Oy:n

Parma fuusioi Pohjois-Suomen tytäryhtiö Rajaville Oy:n

Parma Oy yksinkertaistaa yhtiörakennettaan ja fuusioi tytäryhtiönsä Rajaville Oy:n vuodenvaihteessa. Järjestelyn taustalla on tarve yksinkertaistaa yhtiön juridista rakennetta kasvustrategian mukaisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Parma on omistanut Rajavillen sataprosenttisesti vuodesta 2013 lähtien.

Juridiset yhtiöt Parma Oy ja Rajaville Oy ovat Suomessa toimineet Consolis Parma -brändinimellä tämän vuoden alusta alkaen. Käytännössä yhtiöitä on johdettu yhtenä kokonaisuutena jo pidemmän aikaa.

”Strategiamme mukaisesti kehitämme toimintamalliamme suuriin globaaleihin muutosajureihin perustuen. Vastaamme kaupungistumisen, digitalisaation ja ilmastonmuutoksen haasteisiin tiivistämällä asiakasyhteistyötä, hiomalla tehokkaita prosessejamme, jalostamalla henkilöstömme ammattitaitoa ja nostamalla vastuullisuuden roolia. Ykkösasiana on turvallisuus niin tehtaillamme kuin työmaillakin”, sanoo Parma Oy:n toimitusjohtaja Hannu Tuukkala.

”Rajavillen juridinen yhdistäminen Parmaan selkeyttää rakenteitamme. Haluamme palvella asiakkaitamme yhä paremmin ja olla aito kumppani rakentamisen ammattilaisille. Lisäksi järjestely luo tehtaidemme erikoistumiselle ja sujuville toimituksille aikaisempaakin paremmat edellytykset”, Tuukkala jatkaa.

”Rajaville on perinteikäs pohjoissuomalainen yhtiö, joka tunnetaan ammattiylpeydestä, korkeasta laadusta ja toimitusvarmuudesta. Vaalimme ja kunnioitamme näitä perinteitä myös tulevaisuudessa”, Tuukkala vakuuttaa.

Sulautumisella ei ole vaikutuksia asiakas- ja toimittajayhteistyöhön eikä avoimiin sopimuksiin, projekteihin ja toimituksiin. Juridisen yhdistymisen toteuduttua uudet sopimukset allekirjoitetaan Parma Oy -nimellä ja Rajaville jää nimenä historiaan.

 

Lisätietoja:

Hannu Tuukkala, toimitusjohtaja, Consolis Parma
puh. 050 598 9292
hannu.tuukkala@consolis.com