PARMAinfo 6/2022: Rakennettaisiinko tehokkaammin moduuleilla?

PARMAinfo 6/2022: Rakennettaisiinko tehokkaammin moduuleilla?

Pääkirjoitus: Menestys lähtee ihmisistä

”Yrityksen ainoa pysyvä kilpailuetu on osaava ja motivoitunut henkilöstö” – tämä on pitkän linjan henkilöstögurun, filosofian tohtori Pentti Sydänmaanlakan oivallinen kiteytys työntekijöiden roolista yrityksen menestyksen avaintekijänä.

Betonielementtien valmistaminen on edelleen varsin käsityövaltaista, vaikka automaatiota hyödynnetään tuotantoprosesseissa yhä enemmän. Henkilöstön osaamisen kehittäminen, turvallisuus ja terveys sekä työssä viihtyminen ovat laaduntekemisen peruspilareita. Juuri siksi ihminen on nostettu yhdeksi strategiamme neljästä painopistealueesta. Onnistuneiden toimitusten takana ovat ammattiylpeät tiimit, jotka pyörittävät betonimyllyä samaan suuntaan.

Ihmiskeskeinen kulttuuri näkyy myös uusissa arvoissamme. Tavoittelemme turvallista ja ystävällistä kulttuuria, jossa jokainen voi kehittyä ja yltää parhaimpaansa. Luomme yhteistyöhaluista jakamisen kulttuuria, jossa autamme toisiamme tullaksemme vahvemmiksi. Tavoittelemme myös tuloksellista toiminnan kulttuuria, jossa keskitymme tulokselliseen tekemiseen.

Henkilöstön hyvinvoinnin ja työyhteisön nykytilan mittarina toimivat säännölliset henkilöstötutkimukset. Koko Consoliksen henkilöstölle osoitettu henkilöstötutkimus on parhaillaan käynnissä. Tulosten perusteella laaditaan kehitystoimenpiteet, joilla strategiassa määriteltyjen tavoitteiden saavuttamista voidaan tukea.

Haluamme olla huomenna parempia säilyttääksemme kilpailukykymme – ja palvellaksemme asiakkaitamme yhä paremmin.

Henkilöstön kehittäminen – jatkoon!

Kerralla valmiimpaa moduuleilla

Consolis Parma ja Flow Modules ovat solmineet uuden pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen. Kehityskumppanuuden tavoitteena on tuottaa modulaarisuuteen perustuvia kokonaisratkaisuja, joilla sujuvoitetaan rakentamista ja vähennetään rakentamisen ympäristövaikutuksia merkittävästi.

Lue lisää

Uutta virtaa myyntirintamille

Consolis Parma vahvistaa kasvustrategiansa mukaisesti asemiaan Turun alueella, Pohjois-Suomessa ja infrarakentamisessa. Lisäpotkua antavat myyntijoukkueen tuoreet vahvistukset Markus Koski, Valtteri Appel ja Petri Syrjälä.

Lue lisää

Ilkka Juvonen henkilöstöjohtajaksi

Ilkka Juvonen on nimitetty Consolis Parman henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.8.2022 alkaen. Vankalla, yli 15 vuoden kokemuksella Ilkka luotsaa elokuusta alkaen yhtiön henkilöstötoimintoa. Tervetuloa Parmalle!

Lue lisää