Ilkka Juvonen on nimitetty Consolis Parman henkilöstöjohtajaksi

Ilkka Juvonen on nimitetty Consolis Parman henkilöstöjohtajaksi

Suomen johtava betonielementtien valmistaja Consolis Parma on nimittänyt diplomi-insinööri Ilkka Juvosen yhtiön henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.8.2022 alkaen. Juvonen vastaa tehtävässään yhtiön henkilöstö- ja viestintätoiminnoista.

Ilkka Juvosella on vahva, yli 15 vuoden kokemus kotimaisten ja kansainvälisten yhtiöiden henkilöstökehittämisen ja -johdon tehtävistä. Parmalle hän siirtyy Tikkurilalta.

”Olen todella iloinen siitä, että saamme Juvosen mukaan tiimiimme. Olen myös vakuuttunut siitä, että hänen kokemuksellaan voimme tukea ja kehittää henkilöstöämme tässä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä”, sanoo toimitusjohtaja Hannu Tuukkala.

”Kasvustrategiamme tukemiseksi liiketoimintalähtöisten HR-prosessien kehittäminen on meille tärkeä painopistealue. Tarvittavien erityistaitojen tunnistaminen sekä johtamisen ja osaamisen edelleen kehittäminen ovat avainasemassa tavoitteidemme saavuttamiseksi”, Tuukkala jatkaa.

Juvonen raportoi tehtävässään suoraan toimitusjohtajalle ja hänen toimipaikkansa on Nummela.

Uudet arvot näkyvät arjessa

Consoliksen uusissa arvoissa korostuvat yksilöiden arvostaminen ja joukkuepelaamisen henki. Arvopohjana ovat turvalliset ja ystävälliset, yhteistyöhaluiset ja tulokselliset toimintatavat.

”Consolis Parman strategiassa näkyy hienosti henkilöstön terveyteen, turvallisuuteen ja työyhteisötaitoihin panostaminen. On tärkeää, että yhtiön kulttuuri tukee tasa-arvoisesti jokaisen suoriutumista arjen askareissa. Onnistumisten takana tulee olla sellainen yhteen hiileen puhaltaminen ja kaverin auttaminen, joilla varmistetaan asetettujen tavoitteiden saavuttaminen”, kommentoi uudessa tehtävässään elokuussa aloittava Ilkka Juvonen.

”Yhteiset päämäärät saavutetaan yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Uskon, että Parman vahvalla tekemisen meiningillä ja osaavien ammattilaisten yhteispelillä lunastetaan tulevaisuudessakin ne lupaukset, joista yhtiö toimialalla tunnetaan”, Juvonen päättää luottavaisena.

 

Lisätietoja:

Hannu Tuukkala, Toimitusjohtaja, Consolis Parma
puh. 050 598 9292
hannu.tuukkala@consolis.com