PARMAinfo 6/2018: Hugo Boss asettuu Parman katon alle

PARMAinfo 6/2018: Hugo Boss asettuu Parman katon alle

Pääkirjoitus: Kiitos betonimyllynhenki!

Toukokuu toi mukanaan rakentajan unelmasäät ja ratkaisun pitkittyneisiin TES-neuvotteluihin. Tämänkertainen neuvottelukierros oli tuskallisen pitkä ja veistä väännettiin viime metreillä yksipuolisesti valittujen yritysten haavassa. Rakentamisen hyvä kesävauhti tarjoaa mahdollisuuden nuolla näitä haavoja sovun synnyttyä.

Tilastokeskuksen julkaisema tieto myönnettyjen rakennuslupien vähentyneestä määrästä enteilee kuitenkin jo kuumimman nousukauden päättymistä. Syklinen ala on todennäköisesti saavuttanut tämän nousun lakipisteensä. Kuormitus- ja kysyntätilanteessa tämä ei vielä näy ja tekemistä riittää yllin kyllin kuluvalle vuodelle.

TES-neuvotteluiden sopuratkaisu öljysi elementtien tuotannon takaisin huippuvauhtiin ja kaikki keinot toimitusten varmistamiseksi ovat jälleen käytössä. Tuotantokapasiteettia nostetaan mm. työaika- ja vuorojärjestelyin.

Mahdollisimman sujuvien toimitusten edellytyksenä ovat nyt täsmälliset projektikohtaiset tiedot. Tilaajan ja työmaiden tulee ehdottomasti huolehtia siitä, että saamme reaaliajassa tiedon projektiaikataulujen muutoksista ja mahdollisista siirtymistä. Jokainen tarpeettomasti tuotantosuunnitelmiin viety työ syö kapasiteettia niiltä työmailta, joilla tarve on todellinen.

Sutta kuonoon!

 

Parman jännepalkkisillalle Liikenneviraston käyttölupa

Parman jännepalkkisillalle myönnettiin ensimmäinen betonisiltoja koskeva Liikenneviraston käyttölupa. Hyväksyntä tarkoittaa mutkattomampaa menettelyä ja kustannustehokkuutta Liikenneviraston siltahankkeissa.

Lue lisää

Uusi shoppailukeidas Parman elementeillä

Vantaan IKEAn kohdalle Kehä kolmoselle rakennetaan valtava merkkivaatteiden Outlet-kylä. Shoppailijan paratiisiin on tulossa mm. Hugo Bossin ja GANTin liikkeet.

Lue lisää

Parmalaiset kirmasivat yritysmaratonilla

Parma osallistui Helsingin Töölönlahdella järjestettyyn yritysmaratonviestiin neljän #PARMAexpress-joukkueen voimalla. Mutta mitä hyötyä on työpaikkaliikunnasta?

Lue lisää