Harras toive työtaistelukentälle

Harras toive työtaistelukentälle

Arvoisa betonimyllyhenki, jos olet olemassa, anna työehtosopimusneuvottelijoille viisautta. Anna heille viisautta ymmärtää alati velkaantuvan kansantaloutemme tila. Anna heille viisautta nähdä huomiseen, jossa suomalaisella työllä on menestymisen edellytykset.

Hyvä betonimyllynhenki, jos olet siellä, tuo työsopimusneuvottelupöytään herkullisimmat leivonnaisesi. Sellaiset sokeripommit, jotka tyydyttävät molempien osapuolten makuhermoja, jotta he näkisivät valon. Sen valon, joka loistaa suomalaisissa innovaatioissa ja vie kansakuntamme valoisampaan tulevaisuuteen.

Vanha ja viisas betonimyllynhenki, jos nyt sen verran auttaisit, että valaisit betonijassikallisen tolkkua neuvottelupöydän molemmille puolille. Sellaista järkeä, jolla neuvottelijat näkisivät työmailla ja tehtaissa vallitsevan tilanteen. Tilanteen, jossa rakentamisen ammattilaisilla on kädet täynnä töitä. Tilanteen, jossa voimme rakentaa tätä maata uuteen kestävään kasvuun.

Ja jos on aivan pakko, niin voit käyttää voimasanoja. Vaikka se ei ole sinulle ominaista, voi se silti olla ainoa keino herättää neuvotteluiden molemmat osapuolet tänään. Muistuta heitä siitä tosiasiasta, että nyt kaivataan nopeita päätöksiä. Tämä on satojen tuhansien taalojen paikka palauttaa työrauha rakentamiseen ja yhdessä tekemiseen.

Kunniottavasti apua pyytäen

Petri Kähkönen
Markkinointipäällikkö, Parma Oy

Petri vastaa Parman markkinoinnista ja viestinnästä. Betoniuskoon hurahtaneena hän levittää elementtirakentamisen ilosanomaa. ”Pete” huolehtii kunnostaan pelaamalla lätkää RT-kiekossa. Ota yhteyttä