PARMAinfo JOULU 2021: Kuuluuko Joulupukki riskiryhmään?

PARMAinfo JOULU 2021: Kuuluuko Joulupukki riskiryhmään?

Pääkirjoitus: Kuuluuko Joulupukki riskiryhmään

Eräänä aamuna joulun alla Joulupukki ja Joulumuori istuskelivat tapansa mukaan pukin pajan keittiössä takkatulen lämmössä. Joulupukki lueskeli Korvatunturin Sanomia ja muori chillaili inkivääriteekupposen kanssa kiikkumastoolissa ikkunan ääressä. Leppoisan aamuhetken keskeytti pieni, mutta niin monelle parisuhteelle tutunoloinen keskustelutuokio.

”Kuulunkohan minäkin riskiryhmään?” pohti Joulupukki omikronuutista lukiessaan.

”No tietenkin kuulut”, Joulumuori tuhahti.

”Kaikki yli seitsemänkymppiset kuuluvat riskiryhmään! Ihan joka tonttu tässä pajassa”, muori jatkoi kiihtyneenä.

”En minä saanut sitä espanjantautiakaan silloin viimeksi. Pitääkö se kolmas rokote nyt oikeasti vielä ottaa?” Joulupukki aprikoi.

”Voi rakas huonomuistinen valkopartani, sinä otit sen ensimmäisten joukossa jo viime viikolla! Ja tuo on muuten aivan typerää äijäasennetta ja välinpitämättömyyttä”, Joulumuori tiuskaisi.

Joulupukki vilkaisi varovasti lukulasiensa yli joulumuoria. Tunnelma oli hieman jännittynyt. Takan tuli lämmitti paljaita varpaita ja tulenloimu tanssahteli pajan seinillä hiljaisuuden vallitessa.

”Niinhän se olikin ho-ho-ho! Kaipa tästä on sitten perjantaina taas lähdettävä työmatkalle, vaikka aika paljon kohtaamisia siinä tulee”, Joulupukki vastasi lopulta mietteliäänä.

”Totta kai sinä menet ukkoseni! Olet varovainen, pidät ne betoninharmaat vanttuut koko ajan käsissäsi ja käytät sitä kasvomaskia jokaisessa kodissa”, Joulumuori komensi.

”Jaahans jaahans. Pitääpä mennä antamaan Petterille heiniä, että sitten jaksaa kirmata keikalla”, Joulupukki mutisi.

Joulupukki nousi ylös ruokapöydän äärestä ja moiskautti Joulumuorin poskelle mojovan suukon. Pukin poistuttua muori nosti teekupposen huulilleen katsellen huurteisen ikkunan läpi Joulupukin kulkua kohti poroaitausta. Mairea hymy nousi muorin kasvoille.

Lämmintä ja turvallista joulua!

 

Joululahja arktiselle luonnolle

Ilmastonmuutos on aikamme suurin haaste. Ilmaston lämpeneminen arktisella alueella on huomattavasti muuta maapalloa nopeampaa. Consolis-perheen pohjoisimpana toimijana ja PARMA Concrete CareTM -vastuullisuusohjelmamme tavoitteita tukeaksemme annamme joululahjamme tänä vuonna ilmastotyöhön. Hyvää joulua arktisen alueen villi luonto!

Lue lisää

 

Kumppanitiedote Rajavillen sulautumisesta

Kinkun sulattelun jälkeen toteutuu myös Rajavillen Parmaan sulautumisen viimeinen vaihe. Olemme jo pitkään toimineet ikään kuin yhtenä yhtiönä ja tämän vuoden alusta alkaen vahvasti yhden ”Consolis Parma -lipun” alla.

Lue lisää

 

Toimittajan suunnittelu on fiksu valinta

”Onnistuneet elementtitoimitukset ovat rakennusprojektin avainvaihe. Olisiko siis aika miettiä niiden siirtämistä jo suunnitteluvaiheessa kokeneelle ja osaavalle yhteistyökumppanille”, kysyy Anssi Vartiainen PARMAblogissa.

Lue lisää

 

Kivenkaunista elämää 2022

Vuosi 2022 tuo mukanaan uusia, raikkaita näkökulmia kivirakentamiseen, kun Kivenkaunis elämä -kampanja käynnistyy. Tarkoituksena on kertoa suomalaisille kivimateriaaleista hyvän elämän rakennusaineina, ihastuttaa ja inspiroida!

Lue lisää