Consolis Parman joululahjoitus arktisen luonnon suojeluun

Consolis Parman joululahjoitus arktisen luonnon suojeluun

Ilmastonmuutos on aikamme suurin haaste ja ilmaston lämpeneminen uhkaa arktisen alueen ainutlaatuista luontoa, missä muutos on huomattavasti muuta maapalloa nopeampaa. Siksi Consolis Parma lahjoittaa tänä vuonna joulumuistamisiin tarkoitetut varat WWF Suomen kautta ilmastotyöhön pohjoisen luonnon hyväksi.

PARMA Concrete CareTM -vastuullisuusohjelma kattaa kaikki kestävän kehityksen osa-alueet. Yhtiön päämääränä on hyvä rakentaminen ja hyvinvoinnin tuottaminen yhteiskunnalle talous-, ihmis- ja ympäristönäkökulmat huomioiden.

Parman konkreettisena ympäristötavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä viisi prosenttia vuosittain ja puolittaa yhtiön aiheuttamat kokonaispäästöt vuoteen 2035 mennessä.

”Vastuullisuustyömme keskiössä on elinkaariviisaan vähähiilisen rakentamisen edistäminen. Olemme viimeisen vuoden aikana tuoneet markkinoille kattavan vähähiilisten tuotteiden valikoiman ja tehneet määrätietoista kehitystyötä niin kiertotalouden kuin energiatehokkuudenkin saralla”, kertoo toimitusjohtaja Hannu Tuukkala Consolis Parmalta.

”Consolis-perheen pohjoisimpana toimijana olemme alueen eläinlajien tapaan sopeutuneet pohjolan hyisiin oloihin. Arktisen alueen kohtalo on meitä lähellä ja me rakentajat voimme merkittävästi vaikuttaa siihen teoillamme. Tästä johtuen valitsimme tänä vuonna joululahjoituksemme kohteeksi nimenomaan arktisen luonnon”, Tuukkala jatkaa.

”Haluan kiittää henkilöstöämme, asiakkaitamme ja kumppaneitamme hyvästä yhteistyöstä kuluneen vuoden aikana ja toivotan kaikkien parmalaisten puolesta oikein Rauhallista Joulua ja vähähiilisemmin rakentavaa Uutta Vuotta 2022”, Tuukkala päättää.

 

 

Lisätietoa PARMA Concrete CareTM -vastuullisuusohjelmasta löydät täältä ja Parman ympäristövastuuasioista sekä PARMA GreenTM -teknologiasta täältä.

 

Lisätietoja:

Hannu Tuukkala, toimitusjohtaja, Consolis Parma
puh. 050 598 9292
hannu.tuukkala@consolis.com