PARMAinfo 5/2019: Betonimestarit liittyi Consolis-perheeseen

PARMAinfo 5/2019: Betonimestarit liittyi Consolis-perheeseen

Pääkirjoitus: Turvallisuustalkoot pystyyn

Ensi viikolla rakentajat viettävät valtakunnallista Viisaat kypärät yhteen -turvallisuusviikkoa. Viikon aikana järjestetään sekä yhteisiä että yritysten omia turvallisuustapahtumia.

Parmalla työturvallisuuden parantamiseksi on tehty johdonmukaista työtä jo yli kymmenen vuotta. Keinopalettiin on joka vuosi tuotu uusia asioita, joilla tehostetaan tätä päättymätöntä projektia. Kuluvan vuoden teemana on #riskieikannata. Keskitymme riskien havainnointiin ja ennaltaehkäisyyn osallistamalla koko henkilöstön mukaan riskienhallintaan.

Pelkästään uusilla keinoilla työpaikoista ei saada täysin turvallisia. Kaikkein ratkaisevinta on ihmisten toiminta. Se, millainen on jokaisen yksittäisen työntekijän oma halu ja asenne toimia turvallisuutta edistävällä tavalla. Avainasemassa ovat ylin johto ja esimiehet, joiden on esimerkillään osoitettava, että turvallisuus tulee todellakin ensin.

Tällaisen Nolla tapaturmaa -kulttuurin luominen ja saavuttaminen on koko Consolis-konsernin ykköstavoite. Tavoite, joka menee jopa tuloksen tekemisen edelle. Jokaisen työntekijän terveys ja henki ovat asioita, joita emme voi mitata rahassa. Alan yhteiselle turvallisuusviikolle työmailla, tehtaissa ja toimistoissa sopiikin hyvin mottomme Terveenä kotiin!

Pysähdy, mieti, mieti vielä kerran ja toimi!

 

Betonimestarit ja Parma ovat nyt samaa uusperhettä

Suomen viidenneksi suurin betonielementtien valmistaja Betonimestarit on tänään liittynyt Consolis-perheeseen. Yhdistymistoimet lähtevät käyntiin, kun yrityskauppa sai sinetin ja sisarustapaamiset voidaan aloittaa.

Lue lisää

Naisenergiaa Parman tuotannon johtoon

Parman myynnissä vuodesta 2015 lähtien työskennellyt Salla Saikkonen on ensimmäinen naispuolinen tehdaspäällikkö Parman historiassa. Tehdas on Sallalle tuttu työympäristö ja hän tarttui uuteen haasteeseen luottavaisesti.

Lue lisää

Pölyttyneestä aloitelaatikosta jatkuvaan parantamiseen

Tarpeet yrityksen kehittymiselle lähtevät siitä, että tämän päivän erinomainen suoritus on huomenna enää keskiverto. Tämä on tärkein syy, miksi jokainen yritys tarvitsee jatkuvan parantamisen kulttuuria.

Lue lisää

Tule avainpelaajaksi Parman suunnitteluun!

Parman oma suunnittelu tarjoaa nyt pelipaikkoja sekä kokeneille pelinrakentajille että nouseville suunnittelijatähdille. Paikka johtavan joukkueen avauskokoonpanossa avaa mahdollisuuksia myös kansainvälisille pelikentille.

Lue lisää