Salla Saikkosesta ensimmäinen naispuolinen tehdaspäällikkö Parmalle

Salla Saikkosesta ensimmäinen naispuolinen tehdaspäällikkö Parmalle

Rakennusinsinööri Salla Saikkonen otti tänään Parman Nummelan tehtaan tahtipuikot haltuunsa. Rakennusalalla naisten osuus on ollut varsin vähäinen, mutta Parmalla naisia työskentelee toimialan keskiarvoa enemmän. Salla siirtyi tuotannon johdon vaativaan tehtävään myyntipäällikön paikalta Parman sisällä.

Hämeenlinnassa asustava Salla ei ole työhistorialtaan eilisen teeren naisia. Parmalla hän on toiminut myyntitehtävissä syksystä 2015 alkaen. Tätä ennen Sallalla on kokemusta hankintatehtävistä rakennusliike PEABilla ja tuotannon työnjohtotehtävistä Lujabetonilla.

”Tartun uusiin haasteisiin luottavaisesti. Uskon, että Nummelan tehtaan kokenut henkilöstö ottaa minut vastaan hyvin. Konkreettinen käytännön tekeminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja tässä on paljon sellaista paluu juurille -fiilistä”, Salla toteaa.

”Sallalla on vahva kokemus rakentamisesta ja hän on varmasti tottunut miehisen alan toimintatapoihin. Nummela on suurin toimitilarakentamisen tuotteisiin keskittynyt yksikkömme ja uskomme vahvasti, että Sallalla on paljon annettavaa tehtaan ohjaamisessa ja kehittämisessä”, sanoo Parman tuotantojohtaja Anssi Vartiainen.

Betoninainen ei työtä pelkää

Rakennusalalla naiset ovat selkeä vähemmistö, mutta he ovat kaivattuja työkavereita. Noin joka kymmenes parmalainen on nainen.

”Meillä on myynnissä ja projektinhallinnassa paljon osaavia naisia töissä ja on jo korkea aika saada tuotannon työnjohtoonkin lisää naisenergiaa. Olen saanut paljon positiivista palautetta kollegoilta ja se antaa puhtia uuden pestin aloittamiseen”, Salla kiittelee.

Lue lisää Parman naisista

Lisätietoja:

Anssi Vartiainen, tuotantojohtaja, Parma Oy
puh. 020 577 5439
anssi.vartiainen@parma.fi

Salla Saikkonen, tehdaspäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5216
salla.saikkonen@parma.fi