Betonimestarit osaksi Consolis-perhettä

Betonimestarit osaksi Consolis-perhettä

TMB-konsernin Suomen ja Latvian toimintoja koskeva yrityskauppa on edennyt siihen vaiheeseen, että yhtiöiden liittäminen Consolis-konserniin voidaan aloittaa. Suomessa iisalmelainen Betonimestarit ja Parma ovat tästä päivästä alkaen samaa Consolis-sisarusperhettä.

Euroopan johtaviin betonielementtivalmistajiin kuuluva Consolis-konserni tiedotti aiemmin huhtikuussa TMB-konsernia koskevasta yrityskaupasta. Yhtiöiden yhdistämistoimet voidaan aloittaa nyt, kun kauppa on varsinaisesti sinetöity.

”Parma ja Betonimestarit ovat molemmat arvostettuja alan kärkiyhtiöitä Suomessa. Yhtiöiden osaamisen yhdistämisellä syntyy vahva Consolis-selkänojalla varustettu suomalainen pelinrakentaja ja toimialan uudistaja”, sanoo Parman toimitusjohtaja Jarmo Viljanen.

”Tämä kauppa on osa Consoliksen Pohjois-Euroopan kasvustrategiaa. Yhdessä olemme vahvempia ja voimme tarjota asiakkaillemme entistä kattavampia kokonaistoimituksia Suomessa ja koko Itämeren markkina-alueella”, Viljanen jatkaa.

”Tästä eteenpäin olemme osa Consolista, mikä tarjoaa monia mahdollisuuksia kasvuun ja kansainvälistymiseen”, sanoo Betonimestareiden toimitusjohtaja Tapio Pitkänen.

”Uskomme Betonimestareiden vahvuuksista löytyvän tekijöitä, joilla on osansa yhtiön toiminnan kehittämisessä”, Pitkänen arvioi.

Asiakas- ja toimittajayhteistyö jatkuvat normaalisti

Betonimestareiden liittyminen Consolis-ryhmään ei aiheuta välittömiä muutoksia asiakkaille tai toimittajille. Yhteyshenkilöt pysyvät Parmalla ja Betonimestareilla toistaiseksi samoina ja yritysnimet muuttumattomina. Muutoksista tiedotetaan erikseen yhdistymisen edetessä.

”Yhteistyö asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa jatkuu normaalisti. Yhdistämällä osaamisemme pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistäkin laajemmalla tuote-, palvelu- ja ratkaisuvalikoimalla. Uusia päällekkäisiä ja kilpailevia tarjouksia emme luonnollisestikaan enää anna”, kertoo Viljanen.

”Käynnissä olevat projektit viedään maaliin solmittujen sopimusten puitteissa. Myös keskeneräisten projektien osalta asiakkaan yhteyshenkilöt pysyvät ennallaan”, Viljanen päättää.

Lisätietoja:

Jarmo Viljanen, toimitusjohtaja, Parma Oy
puh. 020 577 5521
jarmo.viljanen@parma.fi

Tapio Pitkänen, toimitusjohtaja, Betonimestarit Oy
puh. 040 840 0014
tapio.pitkanen@betonimestarit.fi