PARMAinfo 1/2020: Consolis Parman toimitusjohtaja vaihtui

PARMAinfo 1/2020: Consolis Parman toimitusjohtaja vaihtui

Pääkirjoitus: Valmentajanvaihdoksella uutta ryhtiä

Valmentajanvaihdos on etenkin joukkueurheilun maailmasta tuttu peliliike, jolla halutaan herätellä joukkuetta kääntämään kurssia. Muutos on yksi näkyvimmistä päätöksistä, jonka urheiluorganisaatioiden hallitukset tekevät.

Consoliksen eilen julkistamaan uuden Baltic Sea region -alueyksikön perustamiseen liittyy myös henkilövaihdoksia. Consolis Parmalla tämä näkyy kärkitasolla, kun Hannu Tuukkala palasi Parman toimitusjohtajaksi kolmen Ruotsissa vietetyn vuoden jälkeen.

Veturin vaihtuminen ei tuo muutoksia niihin strategisiin keihäänkärkiin, joihin yhtiö on panostanut. Kokemukset omaan suunnitteluun siirtymisestä ovat positiivisia ja hyödyt näkyvät työmailla elementtien parempana laatuna ja aikataulujen pitämisenä. Tietomallintamisella on vahva rooli paitsi suunnittelun myös koko rakentamisen prosessin sujuvuuden parantamisessa.

Betonielementtivalmistajan sisäisessä arvoketjussa suunnittelua seuraa valmistus. Kun suunnitelmat saadaan muotille asianmukaisessa muodossa ja oikeaan aikaan, on häiriöttömälle tuotannolle ja aikataulun mukaisille toimituksille mitä parhaimmat edellytykset. Jatkamme edelleen työtä tuotannon läpimenon tehostamiseksi Consoliksen toimenpideohjelman tuella.

Tuotantoa seuraa elementtien toimitus ja yhteistyö työmailla asiakkaidemme kanssa. Consoliksen standardoitu yhtenäinen projektinhoitomalli antaa askelmerkit projektien järjestelmälliselle hallinnalle.
Näillä toimintaamme jatkuvasti parantavilla keinoilla haluamme jatkossakin palvella asiakkaitamme vähintään samalla toimitusvarmuudella, josta meidät tunnetaan. Yhtenä joukkueena.

Hyvää alkanutta uutta vuosikymmentä rakentajat!

 

Hannu Tuukkala palasi Parman ruoriin

Consolis on perustanut Itämeren alueen liiketoimintaa ohjaamaan Baltic Sea region -alueyksikön, jonka johtajaksi on nimitetty Hannu Tuukkala. Samassa yhteydessä Consolis Parman toimitusjohtaja Jarmo Viljanen jätti yhtiön ja Tuukkala otti vetovastuun myös Parmasta.

Lue lisää

 

Vuoden Työmaa nousi Parman elementeillä

Vuoden Työmaa 2019 -kilpailun voittajana palkitun Kuopion Uusi Sydän-projektin ensimmäisen vaiheen betonielementit ovat Consolis Parman käsialaa. Elementtitoimituksilla on ollut vahva rooli työmaan toteutuksessa.

Lue lisää

 

Opiskelija! Nyt haetaan Mansen mallintajaa!

Ramboll ja Consolis Parma järjestävät BIM-tietomallintamisen haastekilpailun rakennetekniikan opiskelijoille. BIM Challenge 2020 Tampere -kisassa haetaan Mansen mallintajavirtuooseja. Vielä ehdit mukaan palkintojahtiin!

Lue lisää

 

Kestävää kaupungistumista kivirakentamisella

Tulevaisuuden kaupunkeja rakennettaessa on vastattava tulevaisuuden haasteisiin. Kivirakentaminen tukee kestävää kaupungistumista mm. kierrätyksellä, kaupunkiestetiikalla, hyvällä sisäilmalla sekä kohtuuhintaisella asumisella.

Lue lisää