Vuoden työmaa KYS Uusi Sydän nousi Consolis Parman elementeillä

Vuoden työmaa KYS Uusi Sydän nousi Consolis Parman elementeillä

Rakennuslehden Vuoden Työmaa 2019 -kilpailussa ykköspalkinnon pokanneen Kuopion Uusi Sydän –sairaalaprojektin ensimmäisen vaiheen betonielementit ovat Consolis Parman käsialaa. Allianssina toteutettavan hankkeen ykkösvaiheen päätoteuttaja on Rakennusliike Lapti Oy.

Consolis Parman toimitukseen kuuluivat kaikki KYS Uusi Sydän -hankkeen ensimmäisen vaiheen betonielementit. Julkisivut ovat sandwich-elementtejä ja tehosteina on käytetty graafista betonia. Uudisosa on osittain kiinni vanhassa sairaalarakennuksessa ja logistisesti vaativan työmaan elementtitoimitukset ovat sujuneet mallikkaasti.

”Kohteen rakentaminen on toteutunut suunnitelmien mukaisesti toimivan sairaalan yhteydessä. Aikataulujen pitäminen ja betonielementtien toimitusten sujuminen ovat olleet erityisen tärkeässä roolissa työn onnistumisessa”, sanoo työpäällikkö Pentti Leskinen rakennusliike Lapti Oy:sta.

”Yhteistyö on ollut avointa ja rakentavaa. Varsinkin viestintä on toiminut erinomaisesti ja saimme viikoittain täsmällisen tiedon elementtien valmistustilanteesta työmaalle”, Leskinen jatkaa.

”Tällainen huomionosoitus edellyttää päätoteuttajan ja kaikkien toimittajien saumatonta yhteistyötä. Kiitos palkinnosta kuuluu kaikille työmaalla toimineille”, Leskinen kiittää lopuksi.

Arvostettu Vuoden työmaa -palkinto

Vuoden työmaa -kilpailua on järjestetty vuodesta 1986. Työmaakilpailun tavoitteena on paitsi nostaa työmaahenkilöstön arvostusta myös parantaa koko alan osaamista.

Kilpailulla etsitään parhaiten johdettua, vaativaa työmaata, jonka ratkaisut esimerkiksi kosteudenhallinnan, työturvallisuuden, laadun, yhteistoiminnan tai tuotannon tehokkuuden kehittämisen osalta ovat hyviä malleja alalle.

Lue lisää Laptin uutisesta täältä.

 

Lisätietoja:

Markus Marttinen, myyntipäällikkö, Parma Oy
puh. 040 529 5286
markus.marttinen@consolis.com

Pentti Leskinen, työpäällikkö, Rakennusliike Lapti Oy
puh. 050 523 0110
pentti.leskinen@lapti.fi