Consolis perustaa uuden alueyksikön Itämeren alueelle

Consolis perustaa uuden alueyksikön Itämeren alueelle

Consolis tehostaa toimintaansa Itämeren alueella perustamalla alueen maayhtiöt käsittävän uuden yksikön. Baltic Sea region -alueyksikköön kuuluvat Suomi, Ruotsi ja Baltian maat. Alueyksikön johtajaksi on nimitetty Hannu Tuukkala ja hän raportoi suoraan Consoliksen pääjohtaja Nicolas Yatzimirskylle. Järjestelyn tavoitteena on tehostaa toimintaa ja parantaa asiakaspalvelua tällä yhtiölle tärkeällä markkina-alueella.

Samassa yhteydessä Parma Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2017 toiminut Jarmo Viljanen jättää yhtiön. Tuukkala palaa myös Parman toimitusjohtajaksi luotsattuaan yhtiötä aikaisemmin vuosina 2011-2017. Keväästä 2017 alkaen Tuukkala on toiminut Consolis Strängbetong Ab:n toimitusjohtajana Ruotsissa.

”Consoliksella on Itämeren alueella vankka asema niin asuin-, toimitila- kuin infrarakentamisen hankkeiden luotettavana betonielementtien toimittajana. Jatkamme strategisia panostuksiamme ja kehitämme rakentamista tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa”, sanoo toimitusjohtaja Hannu Tuukkala.

”Satsaamme edelleen valmistajan omaan suunnitteluun ja tietomallinnusosaamiseen, digitaalisten ratkaisujen eteenpäin viemiseen ja esivalmistusasteen nostamiseen. Tavoitteena on rakentamisen tuottavuuden parantaminen asiakkaiden tarpeisiin yhä paremmin vastaten”, Tuukkala jatkaa.

”Tekemisen perustana on turvallinen rakentaminen ja kannattavan liiketoiminnan varmistaminen kaikissa Itämeren alueen yhtiöissä”, Tuukkala päättää.

Consolis haluaa kiittää Jarmo Viljasta hänen merkittävästä panoksestaan yhtiön kehittämisessä viime vuosien aikana ja toivottaa hänelle menestystä uralla yhtiön ulkopuolella.

 

Lisätietoja:

Hannu Tuukkala, toimitusjohtaja, Parma Oy
Puh. 050 598 9292
hannu.tuukkala@consolis.com