PARMAontelolaatta

PARMAontelolaatoilla toteutat kotisi ala-, väli- ja yläpohjat nopeasti ja edullisesti. Kokoonsa nähden kevyt betonirakenne ja tehokas raudoitus mahdollistavat pitkien jännevälien rakentamisen ontelolaatalla. Luot isojakin tiloja ilman kantavia seiniä.

Ontelolaattamme soveltuvat käytettäviksi kaikkien kivirakenteisten seinämateriaalien, harkkojen, elementtien ja paikallavalun kanssa.

PARMAontelolaatat

Rakennesuunnittelijasi valitsee ontelolaatan sen käyttökohteen ja kuormituksen perusteella. Kaikki laatat on saatavana myös valmiiksi lämpöeritettyinä.

  • Kantava ja tuulettuva ontelolaatta-alapohja voidaan asentaa kaikkien kivirakenteisten sokkelien varaan. Asennustyö viimeistelyineen onnistuu työmaalla jopa alle päivässä. Oikein toteutettu tuulettuva alapohja estää vaarallisen radonin pääsyn huoneistoon ja pitää talon rakenteet kuivina.
  • Ontelolaattarakenteella syntyy varma ja edullinen välipohja. Ammattirakentajien keskuudessa ontelolaatta on suosiossa erinomaisen kantokykynsä, pitkien jänneväliensä ja rakentamisen nopeuden ansiosta.
  • PARMAontelolaatat soveltuvat erinomaisesti omakotitalon yläpohjaksi. Kivirakenteinen yläpohja kruunaa talon paloturvallisuuden ja näin pienennät mm. kiinteistön vakuutusmaksuja.
  • Erittäin tiivis ontelolaattarakenne säästää energiaa. Valmiiksi eristettyjen laattojemme kanssa et tarvitse enää erillisiä eristyskaistoja.

PARMAontelolaatat pientalorakentajille -esite

PARMAontelolaattojen suunnitteluohjeet