Betemi-pilarit

Betemi-pilareilla tuot tiloihin ja ympäristörakentamiseen uutta ilmettä ja edustavuutta. Se on tyylikäs pilariratkaisu kaikenlaisiin rakennuskohteisiin. Betemi-pilareita käytetään kerroksen korkuisina runkopilareina sekä parvekkeiden, erilaisten erkkerien ja luhtikäytävien kannatuspilareina.
Betemi-pilarit

Betemi-tuotteet valmistetaan ruiskuvalutekniikalla. Menetelmällä voidaan valmistaa myös poikkileikkauksiltaan muuttuvia pilareita.

Pilarien pintakäsittelyvaihtoehtoina ovat maalausalustaksi soveltuva hiertopinta ja hiottu kiiltävä betoni. Hiertopinta on hyvä perusratkaisu monenlaisiin käyttöympäristöihin. Betoni voi olla myös väribetonia, jolloin vältät erillisen maalaustyövaiheen ja myöhemmin uudelleen maalauksen tarpeen. Hionta on vaativin ja samalla edustavin pintakäsittely. Pilarin pinnasta hiotaan pois kerros, jolloin saadaan kiven luonnollinen väri parhaiten esiin. Hiotut betonipinnat säilyvät siisteinä, koska ne eivät kerää pölyä tai likaa. Värilliset ja hiotut elementit toimitetaan työmaalle suojamuoviin pakattuina.

Aineistot ja materiaalit

Referenssit

Maxinge Center, Ahvenanmaa

Toimitilat, 2013

Tutustu kohteeseen

As Oy Emmy, Helsinki

Asunnot, 2013

Tutustu kohteeseen

As Oy Asemakuja, Espoo

Asunnot, 2011

Tutustu kohteeseen

Vuores-talo, Tampere

Toimitilat, 2013

Tutustu kohteeseen

Scandic Grand Central, Helsinki

Toimitilat, 2021

Tutustu kohteeseen

Tornitalo Luminary, Tampere

Asunnot, 2019

Tutustu kohteeseen

Sinua saattavat kiinnostaa myös nämä tuotteet