Betemi-pilarit

Betemi-pilareilla tuot tiloihin ja ympäristörakentamiseen uutta ilmettä ja edustavuutta. Se on tyylikäs pilariratkaisu kaikenlaisiin rakennuskohteisiin. Betemi-pilareita käytetään kerroksen korkuisina runkopilareina sekä parvekkeiden, erilaisten erkkerien ja luhtikäytävien kannatuspilareina.
Betemi-pilarit

Betemi-tuotteet valmistetaan ruiskuvalutekniikalla. Menetelmällä voidaan valmistaa myös poikkileikkauksiltaan muuttuvia pilareita.

Pilarien pintakäsittelyvaihtoehtoina ovat maalausalustaksi soveltuva hiertopinta ja hiottu kiiltävä betoni. Hiertopinta on hyvä perusratkaisu monenlaisiin käyttöympäristöihin. Betoni voi olla myös väribetonia, jolloin vältät erillisen maalaustyövaiheen ja myöhemmin uudelleen maalauksen tarpeen. Hionta on vaativin ja samalla edustavin pintakäsittely. Pilarin pinnasta hiotaan pois kerros, jolloin saadaan kiven luonnollinen väri parhaiten esiin. Hiotut betonipinnat säilyvät siisteinä, koska ne eivät kerää pölyä tai likaa. Värilliset ja hiotut elementit toimitetaan työmaalle suojamuoviin pakattuina.

Aineistot ja materiaalit

Referenssit

TOIMITILAT, 2013

Maxinge Center, Ahvenanmaa

Tutustu kohteeseen
ASUNNOT, 2013

As Oy Emmy, Helsinki

Tutustu kohteeseen
ASUNNOT, 2011

As Oy Asemakuja, Espoo

Tutustu kohteeseen
TOIMITILAT, 2013

Vuores-talo, Tampere

Tutustu kohteeseen
TOIMITILAT, 2021

Scandic Grand Central, Helsinki

Tutustu kohteeseen
ASUNNOT, 2019

Tornitalo Luminary, Tampere

Tutustu kohteeseen