Rajaville siirtyy Consolis Parman lipun alle

Rajaville siirtyy Consolis Parman lipun alle

Rajaville Oy on Parma Oy:n 70-vuotias tytäryhtiö, joka toimii Pohjois-Suomessa. Yhtiön tehtaat sijaitsevat Haukiputaalla ja Oulussa ja niillä työskentelee satakunta henkilöä. Toiminnallisesti Rajaville ja Parma ovat jo pitkään toimineet tiiviissä yhteistyössä ja operatiivista toimintaa on johdettu keskitetysti. Toiminnallisen yhdistymisen lisäksi Rajaville Oy siirtyy loppuvuoden aikana yhtenäiseen Consolis Parma -brändiin, mutta jatkaa edelleen juridisesti erillisenä yhtiönä.

Kesäkuussa 70 vuotta täyttänyt Rajaville Oy on ollut kokonaisuudessaan Parma Oy:n omistama yhtiö vuodesta 2013 lähtien. Yhtiöiden tämän vuoden aikana viimeistelty toiminnallinen yhdistyminen ei vaikuta toimituksiin ja tilauksiin, mutta muutoksen myötä asiakas saa entistäkin kokonaisvaltaisempaa palvelua yhden luukun periaatteella.

”Parman ja Rajavillen tarjoama on niin identtinen, että yhtiöiden on selkeää toimia ikään kuin yhtenä yhtiönä. Käytännössä yhtiöt ovat toimineet keskitetysti johdettuina jo pidemmän aikaa”, sanoo Consolis Parman toimitusjohtaja Hannu Tuukkala.

”Yhteisvoimin tarjoamme kaikki tuotteemme ja palvelumme asiakkaidemme käyttöön kattavasti koko Suomessa. Esimerkiksi Consolis Parman vahvaa omaa suunnittelua voidaan hyödyntää rakentamisen sujuvuuden ja laadun parantamiseksi myös Pohjois-Suomen kohteissa”, Tuukkala jatkaa.

Mikä käytännössä muuttuu?

Asiakkaiden ja toimittajien osalta sopimukset tehdään jatkossakin kahden eri yhtiön nimissä. Myynnissä jokainen projekti käsitellään yksilöllisesti ja tarjouslaskennassa huomioidaan projektikohtaiset erityistarpeet.

Tuotannossa huomioidaan ajankohtainen tuotantotilanne yhtiöiden tehtailla ja tilauskohtainen projektinhallinta keskitetään yhdelle projektista vastaavalle henkilölle sujuvien toimitusten varmistamiseksi.

Näkyvin muutos on Rajaville brändin muuttaminen yhtiöiden yhteiseen Consolis Parma -ulkoasuun. Yhtiön palvelut löytyvät jatkossa yhdestä osoitteesta www.parma.fi.

Yhteystiedot säilyvät ennallaan ja sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@consolis.com.

 

 

Lisätietoja:

 

Consolis Parman yhteyshenkilöt:

Hannu Tuukkala, toimitusjohtaja, Consolis Parma
puh. 050 598 9292
hannu.tuukkala@consolis.com

Perttu Salmela, toimitusjohtaja, Rajaville Oy
puh. 040 733 4281
perttu.salmela@consolis.com