Rajaville Oy

Rajaville Oy on Parma Oy:n sataprosenttisesti omistama tytäryhtiö. Toiminnallisesti molemmat yhtiöt toimivat yhden kattavan Consolis Parma -brändin alla.

Rajaville Oy lyhyesti

Rajaville Oy on perinteikäs pohjoissuomalainen betonielementtienvalmistaja, joka tunnetaan korkeasta laadustaan ja toimitusvarmuudestaan.

Rajavillen toiminnot on tänä päivänä vahvasti integroitu Parma Oy:öön, mikä varmistaa parhaat resurssit jokaiseen yksittäiseen projektiin tarjouslaskennasta toimituksiin ja työmaapalveluihin kattavasti koko Suomessa.

Rajaville Oy ja Parma Oy toimivat yhtenäisellä Consolis Parma -yritysilmeellä. Sekä osto- että myyntisopimukset tehdään kuitenkin kahden erillisen yhtiön nimissä. Yhtiöt kuuluvat kansainväliseen Consolis-konserniin, joka on Euroopan suurin betonitekniikkaan perustuvien ratkaisujen tuottaja.

Consolis Parman strategisten painopistealueiden mukaan yhtiöiden kehittämisessä panostetaan erityisesti:

  • rakentamista tehostavien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen,
  • oman suunnittelun ja BIM-teknologian kattavaan hyödyntämiseen,
  • sujuviin prosesseihin toimitusten laadun ja varmuuden takaamiseksi
  • sekä tinkimättömään työturvallisuuden ylläpitoon.

Löydät kaikki Rajavillen sertifikaatit täältä.

Ota meihin yhteyttä:

Y-tunnus:
2004847-4

Laskutusosoite:
Rajaville Oy
PL 4853,
01051 LASKUT

Verkkolaskutusosoite:
0037 2004 8474 0001
Operaattori OpusCapita Solutions Oy

 

Rajaville in brief

Kort om Rajaville

Yli 70 vuotta betonirakentamisen ratkaisuja

Ville Rajakaltio perusti Rajaville Oy:n vuonna 1950. Rajavillen alkuperäisen yhtiöjärjestyksen mukaan yrityksen tarkoituksena oli harjoittaa ”kaikenlaista rakennustoimintaa ja muuta laillista liiketoimintaa”. Perustaja Rajakaltio asetti jo alusta alkaen Rajaville Oy:n toiminnan yhdeksi peruskiveksi tuotteiden korkean laadun, ja ensimmäisen laatusertifikaattinsa yritys sai jo vuonna 1952.

Vaikka omistuspohjamme on vuosien varrella vaihdellut, toimintamme on jatkunut Rajaville-nimellä keskeytymättömänä samalla paikalla jo yli 70 vuoden ajan. Rajaville Oy siirtyi vuonna 2013 kokonaisuudessaan Parma Oy:n omistukseen.