Consolis Parman tytäryhtiö Rajaville 70 vuotta

Consolis Parman tytäryhtiö Rajaville 70 vuotta

Consolis Parman tytäryhtiö, Rajaville Oy, täyttää tänään 70 vuotta. Rajaville Oy:n yhtiöjärjestys hyväksyttiin 15. joulukuuta 1949 ja yhtiö perustettiin 2. päivä kesäkuuta vuonna 1950. Tänään merkkipäiväänsä juhliva yhtiö on toiminnallisesti osa Consolis Parmaa. Tuotantolaitokset Oulussa ja Haukiputaalla ovat Consolis-konsernin pohjoisimmat.

Rajavillen alkuperäisen yhtiöjärjestyksen mukaan yrityksen tarkoituksena oli harjoittaa ”kaikenlaista rakennustoimintaa ja muuta laillista liiketoimintaa”. Yhtiön perustaja Ville Rajakaltio asetti jo alusta alkaen Rajavillen toiminnan yhdeksi peruskiveksi tuotteiden korkean laadun, ja ensimmäisen laatusertifikaattinsa yritys sai jo vuonna 1952.

”On selvää, että näin pitkän historian omaava yhtiö on lunastanut laatulupauksensa vuosien saatossa. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman ammattitaitoista ja sitoutunutta henkilöstöä, jolle nostamme hattua tänä juhlapäivänä”, sanoo toimitusjohtaja Hannu Tuukkala Consolis Parmasta.

Rajavillen tarina jatkuu osana kansainvälistä Consolis-konsernia. Consolis Parman strategisten painopistealueiden mukaisesti yhtiö panostaa rakentamista tehostavien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen, oman suunnittelun ja BIM-teknologian kattavaan hyödyntämiseen ja sujuviin prosesseihin toimitusten laadun ja varmuuden takaamiseksi.

”Suomessa toimimme Consolis Parma -nimellä ja tulemme vaalimaan Rajavillen perinteitä Pohjois-Suomen asiakastarpeiden täyttämiseksi ja yhtiön perustajien antamien vastuullisten lupausten lunastamiseksi”, Tuukkala jatkaa.

”Haluan lämpimästi onnitella 70-vuotiasta yhtiötä ja kaikkia niitä henkilöitä, jotka ovat olleet tällä matkalla mukana”, Tuukkala päättää.

Lue lisää Rajavillen historiasta täältä ja Consolis-konsernista täältä.

 

Lisätietoja:

Hannu Tuukkalla, toimitusjohtaja, Consolis Parma
puh. 050 598 9292
hannu.tuukkala@consolis.com

Perttu Salmela, toimitusjohtaja, Consolis Rajaville
puh. 020 793 5588
perttu.salmela@consolis.com