Valmentajanvaihdoksella uutta ryhtiä

Valmentajanvaihdoksella uutta ryhtiä

Valmentajanvaihdos on etenkin joukkueurheilun maailmasta tuttu peliliike, jolla halutaan herätellä joukkuetta kääntämään kurssia. Muutos on yksi näkyvimmistä päätöksistä, jonka urheiluorganisaatioiden hallitukset tekevät.

Consoliksen eilen julkistamaan uuden Baltic Sea region -alueyksikön perustamiseen liittyy myös henkilövaihdoksia. Consolis Parmalla tämä näkyy kärkitasolla, kun Hannu Tuukkala palasi Parman toimitusjohtajaksi kolmen Ruotsissa vietetyn vuoden jälkeen.

Veturin vaihtuminen ei tuo muutoksia niihin strategisiin keihäänkärkiin, joihin yhtiö on panostanut. Kokemukset omaan suunnitteluun siirtymisestä ovat positiivisia ja hyödyt näkyvät työmailla elementtien parempana laatuna ja aikataulujen pitämisenä. Tietomallintamisella on vahva rooli paitsi suunnittelun myös koko rakentamisen prosessin sujuvuuden parantamisessa.

Betonielementtivalmistajan sisäisessä arvoketjussa suunnittelua seuraa valmistus. Kun suunnitelmat saadaan muotille asianmukaisessa muodossa ja oikeaan aikaan, on häiriöttömälle tuotannolle ja aikataulun mukaisille toimituksille mitä parhaimmat edellytykset. Jatkamme edelleen työtä tuotannon läpimenon tehostamiseksi Consoliksen toimenpideohjelman tuella.

Tuotantoa seuraa elementtien toimitus ja yhteistyö työmailla asiakkaidemme kanssa. Consoliksen standardoitu yhtenäinen projektinhoitomalli antaa askelmerkit projektien järjestelmälliselle hallinnalle.
Näillä toimintaamme jatkuvasti parantavilla keinoilla haluamme jatkossakin palvella asiakkaitamme vähintään samalla toimitusvarmuudella, josta meidät tunnetaan. Yhtenä joukkueena.

Hyvää alkanutta uutta vuosikymmentä rakentajat!

Petri Kähkönen
Markkinointipäällikkö, Parma Oy

Petri vastaa Parman markkinoinnista ja viestinnästä. Betoniuskoon hurahtaneena hän levittää elementtirakentamisen ilosanomaa. ”Pete” huolehtii kunnostaan pelaamalla lätkää RT-kiekossa. Ota yhteyttä