Vahva arvoperusta antaa tukevan pohjan tekemiselle

Vahva arvoperusta antaa tukevan pohjan tekemiselle

Consolis Parman uusi strategia ja toimintamalli lepäävät vahvalla arvoperustalla. Arvomme toimivat kivijalkana päämäärällemme olla halutuin elinkaariviisaan ja kestävän betonirakentamisen kumppani.

Kumppanuus. Haluamme olla kestävän betonirakentamisen luotettava valtakunnallinen joukkuepelaaja. Kumppani, joka muodostaa jokaiseen hankkeeseen yhteen hiileen puhaltavan asiantuntijatiimin. Sellaisen porukan, joka vie projektin vaatimusten mukaisesti maaliin yhteistyössä asiakkaan ja muiden osapuolten kanssa.

Rohkeus. Haluamme olla sujuvan betonirakentamisen luova avainpelaaja. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla kehittäen ennakkoluulottomasti toimintaamme ja tarjoamaamme alati muuttuvan maailman tarpeisiin. Tuomme rohkeasti esille vaihtoehtoisia toteutusmalleja rakentamiseen parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Laatu. Haluamme olla korkeatasoisen betonirakentamisen taitava pelinrakentaja. Kehitämme henkilöstömme osaamista ja laatutietoisuutta jatkuvan parantamisen periaatteella ja hyödynnämme rohkeasti uusinta teknologiaa. Luotettavasti, oikeaan aikaan ja sovituin kustannuksin toteutettu virheetön toimitus on meille tavoitelluin kunnia-asia.

Vastuullisuus. Haluamme olla elinkaariviisaan ja vähähiilisen betonirakentamisen luottopakki. Kannamme vastuumme hyvästä taloudenpidosta, ympäristöstä, työturvallisuudesta ja henkilöstömme hyvinvoinnista. Toimimme rehdisti yhteiskunnan asettamista velvollisuuksista huolehtien. Tuotteemme ja ratkaisumme ovat luotettavia ja huomisen rakennetun ympäristön hyvinvointia edistäviä.

Rohkeutta on katsoa peiliin – konkretiaa on toimia!

Petri Kähkönen
Markkinointipäällikkö, Parma Oy

Petri vastaa Parman markkinoinnista ja viestinnästä. Betoniuskoon hurahtaneena hän levittää elementtirakentamisen ilosanomaa. ”Pete” huolehtii kunnostaan pelaamalla lätkää RT-kiekossa. Ota yhteyttä

Lue myös nämä

Blogit aiheittain

PARMAsome

  • Seuraa meitä: