Uusi omistaja – muutos jatkuu

Uusi omistaja – muutos jatkuu

Rakentajien alkuvuosi on ollut työntäyteinen. Kaupungistumisen uusi aalto on nostanut asuinrakentamisen määrän korkealle tasolle ja myös liikerakentaminen on ollut vireää kasvukeskuksissa. Suuret sairaalahankkeet ovat olleet positiivinen piristysruiske toimitilarakentamiselle, jonka määrä on pysyvästi pudonnut taloutemme rakenteen muuttuessa ”savupiipputeollisuudesta” palveluvaltaisempaan suuntaan.

Muutosten tuulet ovat puhaltaneet myös Parmalla. Rakentamisen polarisoitumisen takia tehdasverkostoa on karsittu ja investointeja on keskitetty suurimpien kasvualueiden tarpeisiin vastataksemme. Konsernitasoisina Consolis-hankkeina on sujuvoitettu omaa tuotantoa ja toimintaa, tehostettu hankintaa sekä satsattu tietomallipohjaiseen suunnitteluun ja sähköiseen tiedonhallintaan. Uusimpana hankkeena yhdenmukaiseen projektinhallintamalliin panostetaan vahvasti.

Uusi omistaja kirittää kehitystä

Huhtikuussa Consoliksen pääomistaja vaihtui. Ranskalainen LBO France myi omistusosuutensa globaalille pääomasijoittaja Bain Capital Private Equitylle. Uusi omistaja on jo nyt osoittanut vahvan halunsa kehittää yhtiötä edelleen.

Edellä kuvatut muutokset näkyvät vahvasti myös asiakkaillemme. Tehokkaampi ja yhdenmukaistettu toimintamalli nostaa kilpailukykyämme ja vähentää aikataulu- ja laaturiskejä. Esivalmistusastetta nostamalla, tietomallipohjaisella suunnittelulla ja digitaalisella tiedonhallinnalla voidaan tehostaa rakentamista sekä parantaa työturvallisuutta myös työmailla.

Lue lisää uudesta PARMA-lehdestä

Tämä blogiteksti löytyy myös juuri julkaistusta PARMA-lehdestä 1/2017. Lue pääkirjoitus kokonaisuudessaan ja muut ajankohtaiset uutisemme lehden digiversiosta täällä.

Jarmo Viljanen
Toimitusjohtaja, Parma Oy

Jarmo määrätietoinen Parma-joukkueen pelaaja-valmentaja. Hän vaihtaa aktiivisesti ajatuksia asiakkaiden kanssa ja on vapaa-ajalla intohimoinen raviharrastaja. Ota yhteyttä

Lue myös nämä

Blogit aiheittain

PARMAsome

  • Seuraa meitä: