Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat win-winniä

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat win-winniä

PARMA Concrete CareTM -vastuullisuusohjelmamme ytimessä ovat bisnes-, ihmis- ja ympäristöulottuvuudet. Olemme asettaneet jokaiselle osa-alueelle selkeät strategiset tavoitteet ja lukinneet mittarit, joilla kehitystä seurataan.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen työyhteisössä on yksi vastuullisuusohjelmamme tärkeimpiä betonisia peruspilareita ihmisiä ja tiimejä koskevassa osuudessa. Monimuotoisuuden huomioiva johtaminen, toimiva yhteispeli työpaikoilla, avoin vuorovaikutus ja toisten kunnioittaminen ovat asioita, jotka tunnetusti lisäävät työmotivaatiota ja parantavat tuottavuutta.

Fiksu käyttäytyminen kaikkia muita kohtaan on asia, jota voimme odottaa kumppaneiltamme, työkavereiltamme ja johdolta. Jokainen on itse vastuussa siitä, että omalla käytöksellään ja esimerkillään vaikuttaa tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumiseen työyhteisössä. Motivaation ja tuottavuuden parantumisen lisäksi tasa-arvoisessa ja yhdenvertaisessa työyhteisössä voidaan ja jaksetaan paremmin.

Arvostus on tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen työyhteisön perusta. Toisia työntekijöitä kohtaan osoitettu arvostus on ilmainen voimalähde, jonka win-win vaikutukset näkyvät niin työntekijälle kuin työnantajalle.

Hyvin rakennettua hyvinvointia!

Petri Kähkönen
Markkinointipäällikkö, Parma Oy

Petri vastaa Parman markkinoinnista ja viestinnästä. Betoniuskoon hurahtaneena hän levittää elementtirakentamisen ilosanomaa. ”Pete” huolehtii kunnostaan pelaamalla lätkää RT-kiekossa. Ota yhteyttä