Solunsalpaajia ilmastonmuutokseen

Solunsalpaajia ilmastonmuutokseen

Solunsalpaajat tunnetaan syövän tehokkaana hoitomuotona. Riittävän aikaisessa vaiheessa aloitettuna solunsalpaajahoito tuhoaa syöpäkasvaimia, hidastaa sairauden etenemistä ja lieventää potilaan oireita. Parhaimmassa tapauksessa hoito voi parantaa potilaan.

Kiihtyvä ilmastonmuutos on aikamme suurin ja vakavin sairaus. Ja potilas on rakas planeettamme. Vielä ei ole liian myöhäistä toimia, mutta todelliset päästöjä leikkaavat ”ilmastonmuutoksen solunsalpaajahoidot” ovat nyt kiireellisiä. Vain kaikki rajat ylittävällä yhteistyöllä voimme hidastaa ilmastonmuutoksen vauhtia.

Rakentamisen ja rakennetun ympäristön rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa on merkittävä. Rakennusteollisuuden laatiman vähähiilinen rakennusteollisuus 2035 -tiekartan mukaan rakennetun ympäristön osuus Suomen kokonaispäästöistä on noin kolmannes rakennusten koko elinkaari huomioiden.

Talonrakentamisen materiaalien osuus Suomen kokonaispäästöistä on kolmen prosentin luokkaa. Tämän rakentamisen toteutusvaiheen päästöjen vähentämiseen tähtää myös PARMA Concrete CareTM -vastuullisuusohjelmamme ympäristöä koskeva osuus. Elinkaariviisas ja kestävä rakentaminen vaatii konkreettisia tekoja, joilla pienennämme ”päästöpesäkkeitä” kattavasti koko rakentamisen arvoketjussa.

Huolehditaan planeetastamme yhteispelillä!

Petri Kähkönen
Markkinointipäällikkö, Parma Oy

Petri vastaa Parman markkinoinnista ja viestinnästä. Betoniuskoon hurahtaneena hän levittää elementtirakentamisen ilosanomaa. ”Pete” huolehtii kunnostaan pelaamalla lätkää RT-kiekossa. Ota yhteyttä

Lue myös nämä

Blogit aiheittain

PARMAsome

  • Seuraa meitä: