Turvallisuusviikolla viisaat kypärät yhteen

Turvallisuusviikolla viisaat kypärät yhteen

Rakennusala on onnistunut parantamaan työturvallisuutta merkittävästi vuosituhannen alkuun verraten. Vakavat tapaturmat ovat vähentyneet reippaasti ja toimialan tapaturmataajuus on pudonnut tasaisesti.

Ensi viikolla lyödään jälleen Viisaat kypärät yhteen, kun rakennusteollisuuden turvallisuusviikkoa vietetään jo kymmenettä kertaa. Eri puolilla maata järjestetään tapahtumia, seminaareja ja tempauksia turvallisuuden ja työhyvinvoinnin puolesta.

Rakennusalan tapaturmien torjunta edellyttää valppautta ja alati jatkuvaa toimintaa työturvallisuuden parantamiseksi. Työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin on oltava osa yrityksen yleistä johtamista ja päivittäistä tekemistä.

Consoliksen ja Parman tavoitteena on saavuttaa Nolla tapaturmaa -kulttuuri. Yhtiön jokaisen työntekijän tulisi päästä työpäivän päätteeksi terveenä kotiin läheistensä pariin. Työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin kehittymistä seurataan ja johdetaan asetettuihin tavoitteisiin ja mittareihin peilaten.

Turvallisuus lähtee meistä kaikista – sinusta ja minusta. Hiljaisen hyväksynnän ja välinpitämättömyyden sijaan tarvitsemme aitoa välittämisen kulttuuria ja jokaisen työntekijän sitoutumista turvallisuuden kehittämiseen. Kyse on asenteesta ja hyvän elämän arvokkaimmista perusteista – terveydestä ja äärimmillään elämän jatkumisesta.

Turvallisuus ensin!

 

Petri Kähkönen
Markkinointipäällikkö, Parma Oy

Petri vastaa Parman markkinoinnista ja viestinnästä. Betoniuskoon hurahtaneena hän levittää elementtirakentamisen ilosanomaa. ”Pete” huolehtii kunnostaan pelaamalla lätkää RT-kiekossa. Ota yhteyttä