Palvelukseen halutaan KANSANEDUSTAJIA

Palvelukseen halutaan KANSANEDUSTAJIA

Suomen perustuslain mukaan valtiovalta kuuluu Suomessa kansalle, jota edustaa eduskunta. Tämä Suomen parlamentti päättää maamme lainsäädännöstä ja toimii valtakunnan varojen kirstunvartijana. Kahden kuukauden kuluttua ”työnhaku” päättyy ja valitsemme kaksisataa kansanedustajaa seuraavalle nelivuotiskaudelle.

Keskeneräinen NATO-prosessi on uuden eduskunnan to-do-listan kärkipäässä ajankohtaisesti epävakaan maailmantilanteen takia. Myrskyt laantuvat aikanaan ja maailman myllerryksen keskellä eduskunnan on kyettävä muodostamaan uusi hallitus, jonka tehtävänä on luoda puitteet suomalaisen yhteiskunnan kehittämiseksi pitkälle tulevaisuuteen.

Rakennettu ympäristö on suomalaisen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn perusta. Sen osuus kansallisvarallisuudestamme on yli 70 prosenttia ja päästöistämme noin kolmannes. Rakentaminen ja rakennetusta ympäristöstä huolehtiminen tarjoaa töitä joka viidennelle työlliselle suomalaiselle. Ei siis ole lainkaan vähäpätöistä, miten rakennamme.

Kivirakentajat ovat ottaneet ilmastohaasteen vakavasti ja betoniteollisuus on vauhdilla kehittänyt sellaisia tuotteita, joilla päästöjä voidaan vähentää kustannustehokkaasti jo tänään. Edellytykset tämän kehitystyön jatkamiseksi ja kiihdyttämiseksi on kyettävä varmistamaan Suomen ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi.

Tulevana päättäjänä vastaat siitä, miten taloudellista, terveellistä, turvallista, viihtyisää ja ilmastoystävällistä rakentamista kehitetään vapaassa kilpailuympäristössä ilman sääntelyn kahleita. Saat hyvät edellytykset tukea kotimaista työllisyyttä ja edistää suomalaista hyvinvointia. Tarjoamme sinulle kaiken ammattitaitomme ja kokemuksemme, jotta onnistut tehtävässäsi yhteistyössä kanssamme.

Katso video ja hae elämäsi vastuullisuustehtävää!

Petri Kähkönen
Markkinointipäällikkö, Parma Oy

Petri vastaa Parman markkinoinnista ja viestinnästä. Betoniuskoon hurahtaneena hän levittää elementtirakentamisen ilosanomaa. ”Pete” huolehtii kunnostaan pelaamalla lätkää RT-kiekossa. Ota yhteyttä

Lue myös nämä

Blogit aiheittain

PARMAsome

  • Seuraa meitä: