Oot sä kartalla? Parman Concrasti-joukkue mukana Jukolassa

Oot sä kartalla? Parman Concrasti-joukkue mukana Jukolassa

Perinteikäs Jukolan viesti -suunnistus on suurin suomalainen urheilutapahtuma ja maailman suurin suunnistusviesti. Tulevana viikonloppuna Kangasalla järjestettävässä tapahtumassa on mukana lähes 20 000 suunnistajaa. Mukana rasteja hakemassa on myös Parman seitsenhenkinen joukkue.

Jukolan viestin lähtö tapahtuu lauantai-illan hämärtyessä kesäyöksi. Viesti kulkee läpi yön joukkueiden seitsemän suunnistajan viemänä. Voittajajoukkue on maalissa varhain sunnuntai-aamuna. Parman Concrasti –joukkue on harjoitellut jo vuoden alusta alkaen Kangasalan tehtaan lähimaastoissa ja iltarasteilla.

”Parma tukee erilaisiin liikuntatapahtumiin osallistumista TYKY-toiminnan puitteissa. Kun kuulimme Jukolan viestin tulevan Kangasalle, päätimme heti ryhtyä kasaamaan joukkuetta mukaan”, sanoo Parman Conrasti-joukkueen toisena kapteenina toimiva projektipäällikkö Eeva Kaataja.

”Joukkueen jäsenet ovat lähinnä Kangasalan toimipisteen väkeä, mutta olemme saaneet vahvistukset mukaan myös Nummelasta ja Uuraisilta. Tavoitteena on löytää pois metsästä niin, että nautimme iltapäiväkahvit hyvissä ajoin sunnuntaina yhdessä”, Kaataja jatkaa luottavaisena.

Lue lisää Jukolan viestistä

Lisätietoja:

Eeva Kaataja, projektipäällikkö, Parma Oy
puh. 020 577 5236
eeva.kaataja@parma.fi