PARMArappaus

PARMArappaus yhdistää valmisosatekniikan ja perinteisen rappauksen. Kuten kaikissa tuotteissamme, myös PARMArappauksessa siirrämme valmistuksen työmaalta tehtaalle. Näin rakentaminen nopeutuu ja laatu paranee kustannustehokkaasti.

Lataa PARMArappaus-esite!

 


Tutkitusti kestävä saumarakenne

PARMArappaus kehitettiin Tampereen teknillisen yliopiston kanssa pitkällisen yhteistyön tuloksena. Syntyi valmisosatekniikalla toteutettava, kestävä ja saumaton julkisivu. Pohjarappaus tehdään hallituissa ja valvotuissa tehdasolosuhteissa, mikä mahdollistaa tasalaatuisen ja tyylikkään lopputuloksen.

PARMArappaus-seinä on valmiiksi lämmöneristetty jäykällä ja palamattomalla mineraalivillalla. Tehtaalla tehty pohjarappaus suojaa lämmöneristeitä rakennusaikana sekä mahdollistaa aikaisen rungon kuivatuksen ja lämpö päällä -valmiuden.

 


Pohjarappauksen rakenne

PARMArappaus on julkisivurakenne, joka sisältää sisäpintamuottia vasten valettavan kantavan (150 mm) tai kevyen (150 mm) teräsbetonisen sisäkuoren sekä lämmöneristeen (220 mm). Eristeen päälle tehdään kuumasinkityllä teräsverkolla lujitettu pohjarappaus, joka ankkuroidaan ruostumattomilla Parman kiinnitysosilla sisäkuoreen.

Laastit, maalit ja värit

Julkisivurakenne viimeistellään työmaalla sauma- ja pintarappauksella. Rappauslaastit ja pinnoitteet valmistaa Saint-Gobain Finland Oy / Weber. Pohjan oikaisuun ja saumojen täyttöön käytetään kuituvahvistettua, kovaa kalkkisementtilaastia.

Voit valita PARMArappaus värin Weber-julkisivujen värikarttojen avulla. Käytettävissä ovat Serpo-värikartan 36 sävyä sekä lisäksi Classic- ja Modern-värikarttojen vakiosävyt. Tilauksesta voidaan toteuttaa myös muita sävyjä.