PARMAinfo 8/2018: Parma ostaa virolaisen TMB-konsernin

PARMAinfo 8/2018: Parma ostaa virolaisen TMB-konsernin

Pääkirjoitus: Onko lomanjälkeistä elämää?

Vuosisadan hellekesä vain jatkuu ja jatkuu. Uikkareista ei tekisi mieli luopua ja ajatuskin työvaatteiden pukemisesta ahdistaa. Salasanat ovat unohtuneet eikä todellakaan tekisi mieli avata umpitäyttä sähköpostilaatikkoa. Mistä siis virtaa töiden aloitukseen?

Töihin paluu vaatii ihan samanlaista orientoitumista kuin lomalle jääminen. Ensimmäisten päivien stressiä kannattaa välttää aloittamalla rauhallisesti. Keskustelut ja lomahetkien kertaaminen työkavereiden kanssa on hyvää loivennusta. Välttämättömistä töistä kannattaa laatia muistilista ja priorisoida tärkeimmät tehtävät. Muista myös toivottaa tyhjäkatseiset kollegasi tervetulleiksi takaisin töihin, kun itse olet jo saanut juonen päästä kiinni.

Ensimmäisellä viikolla on hyvä nauttia hieman pidemmistä lounashetkistä ja kahvituokioista. Töiden jälkeen kannattaa antaa kotitöiden vielä odottaa ja ottaa pientä jatkoaikaa lomalle vaikkapa syömällä ulkona. Aamu-uinti ennen töihin lähtöä virkistää ja antaa lisävoimaa töihin paluuseen.

Kun oikein kivistää, kannattaa miettiä jo seuraavaa lomaa. Aurinkolomakohteiden vertailu tai talven hiihtolomaparatiisien tutkiskelu vie ajatukset positiivisemmiksi, vaikka lomaan olisi vielä aikaakin. Kyllä se siitä!

Tsemppiä töiden aloitukseen!

 

Parma ostaa TMB-konsernin

Parma otti betonitoimialan kesäkalakisassa kärkipaikan, kun se nappasi todellisen vonkaleen eli TMB-konsernin haaviinsa. Yrityskauppaan kuuluvat suomalainen Betonimestarit sekä yhtiöt Virossa, Latviassa ja Ruotsissa. Kaupan toteutuminen edellyttää vielä viranomaishyväksyntää kussakin maassa.

Lue lisää

CODEn avulla kärkipaikalle

”Suhdanneherkällä toimialalla on aina viisasta kasvattaa lihaksia hyvinä aikoina. Näin reservissä on voimia selvitä myös vaikeiden jaksojen yli”, kirjoittaa muutosjohtaja Jarkko Rautaoja PARMAblogissa.

Lue lisää

Parman tekniikkahormit vetävät

Parman tekniikkahormit ovat saaneet erinomaisen vastaanoton. Työmaalle toimitetuista ensimmäisistä kohteista on saatu paljon positiivista palautetta mittatarkoista elementeistä.

Lue lisää