PARMAinfo 5/2021: Uusi betonidesign häikäisee julkisivuarkkitehtuurissa

PARMAinfo 5/2021: Uusi betonidesign häikäisee julkisivuarkkitehtuurissa

Pääkirjoitus: Vahva arvoperusta antaa tukevan pohjan tekemiselle

Consolis Parman uusi strategia ja toimintamalli lepäävät vahvalla arvoperustalla. Arvomme toimivat kivijalkana päämäärällemme olla halutuin elinkaariviisaan ja kestävän betonirakentamisen kumppani.

Kumppanuus. Haluamme olla kestävän betonirakentamisen luotettava valtakunnallinen joukkuepelaaja. Kumppani, joka muodostaa jokaiseen hankkeeseen yhteen hiileen puhaltavan asiantuntijatiimin. Sellaisen porukan, joka vie projektin vaatimusten mukaisesti maaliin yhteistyössä asiakkaan ja muiden osapuolten kanssa.

Rohkeus. Haluamme olla sujuvan betonirakentamisen luova avainpelaaja. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla kehittäen ennakkoluulottomasti toimintaamme ja tarjoamaamme alati muuttuvan maailman tarpeisiin. Tuomme rohkeasti esille vaihtoehtoisia toteutusmalleja rakentamiseen parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Laatu. Haluamme olla korkeatasoisen betonirakentamisen taitava pelinrakentaja. Kehitämme henkilöstömme osaamista ja laatutietoisuutta jatkuvan parantamisen periaatteella ja hyödynnämme rohkeasti uusinta teknologiaa. Luotettavasti, oikeaan aikaan ja sovituin kustannuksin toteutettu virheetön toimitus on meille tavoitelluin kunnia-asia.

Vastuullisuus. Haluamme olla elinkaariviisaan ja vähähiilisen betonirakentamisen luottopakki. Kannamme vastuumme hyvästä taloudenpidosta, ympäristöstä, työturvallisuudesta ja henkilöstömme hyvinvoinnista. Toimimme rehdisti yhteiskunnan asettamista velvollisuuksista huolehtien. Tuotteemme ja ratkaisumme ovat luotettavia ja huomisen rakennetun ympäristön hyvinvointia edistäviä.

Rohkeutta on katsoa peiliin – konkretiaa on toimia!

 

Tietomallinnus tuo 3D-julkisivut takaisin

Kolmiulotteiset betonijulkisivut näkyvät arkkitehtonisesti merkittävien rakennusten ja alueiden uusiessa kasvojaan. Puutarhakaupunkiarkkitehtuuristaan tunnetun Espoon Tapiolan, perinteikkään Helsingin Munkkivuoren ja monumentaalisen Helsingin päärautatieaseman uudet julkisivut tekevät kunniaa vanhalle rakennuskannalle ja sulautuvat ympäristöön tyylikkäästi.

Lue lisää

Terveenä kotiin – jok’ikinen päivä

Työtapaturmien uhreja ja työperäisistä sairauksista kärsiviä muistetaan vuosittain huhtikuun lopulle ajoittuvana maailman työturvallisuus ja työterveyspäivänä. Yksi PARMA Concrete CareTM -vastuullisuusohjelmamme peruskivistä on työturvallisuus. Tavoitteenamme on saavuttaa Nolla tapaturmaa -kulttuuri.

Lue lisää

Consolis keskittyy talonrakentamiseen

Consoliksen uuden strategian mukaisesti konserni keskittyy yhä voimakkaammin talonrakentamiseen. Joulukuussa toteutunut rataliiketoimintakauppa saa jatkoa, kun Ranskan putki- ja maisematuotedivisioonasta on tehty sitova ostotarjous.

Lue lisää (uutinen englanniksi)

Betonin päästöt kuin perunalla

Betonin päästöt ovat sen valtavien käyttömäärien takia suuret, mutta ominaispäästöinä mitattuna sen päästöt ovat verrattavissa perunaan. Betonituotteiden päästöjen vähentämisellä on merkittävä rooli matkalla kohti hiilipihimpää maailmaa.

Lue lisää