PARMAinfo 11/2021: Tasavertaisia betoninaisia

PARMAinfo 11/2021: Tasavertaisia betoninaisia

Pääkirjoitus: Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat win-winniä

PARMA Concrete CareTM -vastuullisuusohjelmamme ytimessä ovat bisnes-, ihmis- ja ympäristöulottuvuudet. Olemme asettaneet jokaiselle osa-alueelle selkeät strategiset tavoitteet ja lukinneet mittarit, joilla kehitystä seurataan.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen työyhteisössä on yksi vastuullisuusohjelmamme tärkeimpiä betonisia peruspilareita ihmisiä ja tiimejä koskevassa osuudessa. Monimuotoisuuden huomioiva johtaminen, toimiva yhteispeli työpaikoilla, avoin vuorovaikutus ja toisten kunnioittaminen ovat asioita, jotka tunnetusti lisäävät työmotivaatiota ja parantavat tuottavuutta.

Fiksu käyttäytyminen kaikkia muita kohtaan on asia, jota voimme odottaa kumppaneiltamme, työkavereiltamme ja johdolta. Jokainen on itse vastuussa siitä, että omalla käytöksellään ja esimerkillään vaikuttaa tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumiseen työyhteisössä. Motivaation ja tuottavuuden parantumisen lisäksi tasa-arvoisessa ja yhdenvertaisessa työyhteisössä voidaan ja jaksetaan paremmin.

Arvostus on tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen työyhteisön perusta. Toisia työntekijöitä kohtaan osoitettu arvostus on ilmainen voimalähde, jonka win-win vaikutukset näkyvät niin työntekijälle kuin työnantajalle.

Hyvin rakennettua hyvinvointia!

 

Betoninaiset samalla viivalla miesten kanssa

Betonielementtitehdas on perinteisesti ollut varsin miehinen työympäristö, mutta pikkuhiljaa sieltä ovat saaneet jalansijaa myös naiset. Consolis Parmalla naisten määrä erilaisissa tehtävissä kasvaa tasaisesti. Taloon tulleet naisosaajat sanovat viihtyvänsä ja olevansa tasavertaisia miesten kanssa.

Lue lisää

Kultamitali mielessä olympialaduille

Consolis Parman kumppaniurheilijan, Krista Pärmäkosken, viime kautta kirkasti MM-laduilta napattu viestipronssi. Pekingin olympiakisoihin hän lähtee nälkäisenä: unelma olympiakultamitalista elää ja se on kauden päämäärä.

Lue lisää

Seis CO2! Katso uusinta!

Syys-lokakuun vaihteessa järjestetty Seis CO2! -webinaari on herättänyt mielenkiintoa tilaisuuden jälkeenkin. Tapahtuman nauhoite on katsottu jo lähes tuhat kertaa. Ota siis mukava asento ja katso uusinta sinulle sopivana aikana.

Lue lisää

parma.fi – vastaa ja vaikuta!

Haluamme parantaa verkkosivujemme antia ja toiminnallisuuksia yhä käyttäjäystävällisemmiksi. Vastaa lyhyeen kyselyyn ja kerro mielipiteesi. Vastaamiseen menee vain pari minuuttia. Kiitos etukäteen palautteestasi! Arvomme vastaajien kesken yllätyspalkintoja.

Vastaa