Parman Nastolan tehdas on myyty Kovabetonille

Parman Nastolan tehdas on myyty Kovabetonille

Consolis-konserniin kuuluva Parma on myynyt Nastolassa ontelolaattoja ja jännitettyjä teräsbetonituotteita valmistavan tehtaansa turkulaiselle betonielementtienvalmistaja Suomen Kovabetoni Oy:lle. Kauppa liittyy Betonimestarit Oy:ta koskevaan yrityskauppaan. Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi helmikuussa 2019 yrityskaupan sillä ehdolla, että Parma luopuu Nastolan tehtaan liiketoiminnasta. Nastolan tehtaan tuotannosta vastasi ulkopuolinen yritys, eikä kauppaan sisälly Consoliksen työntekijöitä.

Parma on Suomen johtavia betonielementtivalmistajia. Betonimestarit tunnetaan erityisesti teollisuusrakentamisen osaamisestaan ja laajasti talonrakentamisessa toimivalla Parmalla on mm. vahvaa suunnittelu- ja BIM-mallinnusosaamista.

Pohjois-Suomessa toimiva Rajaville ja Forssassa ratapölkkyjä valmistava Parma Rail täydentävät Consolis-perheen Suomessa.

”Kilpailu- ja kuluttajaviranomaisen ehdon täyttämiseksi tehty kauppa sinetöi keväällä tehdyn yrityskaupan ja keskitymme nyt uuden vahvan Consolis-yhtiön rakentamiseen Suomessa”, sanoo toimitusjohtaja Jarmo Viljanen Parma Oy:sta.

”Jatkamme vahvana tekijänä toimitilarakentamisessa ja erityisesti ontelolaattojen ja raskaiden runkotuotteiden valmistajana. Sitoudumme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat ratkaisut ja palvelun Suomessa”, Viljanen jatkaa.

 

Lisätietoja:

Jarmo Viljanen, toimitusjohtaja, Parma Oy
puh. 020 577 5521
jarmo.viljanen@parma.fi